De 8 leukste binnenspeeltuinen in en om Den Bosch op een rijtje!

23 januari 2023
Kunnen jouw kinderen ook eindeloos spelen? Tijdens regenachtige, natte en gure, dagen zijn binnenspeeltuinen natuurlijk echt een uitkomst. Lekker rennen, springen, klimmen en glijden! Daarom hebben wij voor jou alle speelparadijzen in Den Bosch en omgeving op een rijtje gezet. Kiezen maar!
Heerlijk spelen in de binnenspeeltuinen in en om Den Bosch
De 8 leukste binnenspeeltuinen in en om Den Bosch!
De leukste binnenspeeltuinen en speelparadijzen in en om Den Bosch op een rijtje. Check onze favoriete adresjes! Je hoeft er alleen nog maar eentje uit te kiezen. Ideaal toch? Klauter en spring erop los in deze toffe binnenspeeltuinen!

Binnenspeeltuin Ballorig Den Bosch

Is een overdekt speelparadijs voor kinderen van nul tot en met twaalf jaar. Voor kleine kids is er een apart peutergedeelte en er is zelfs een speciale babyhoek, fijn! Grotere kinderen kunnen hier eindeloos klimmen, klauteren en zich natuurlijk ook uitleven op de trampolines. Wie springt het allerhoogst?


Kids Plaza Vught

Kidsplaza is een te gek speelparadijs in Vught! In de binnenspeeltuin vind je leuke en spectaculaire attracties voor dreumesen, peuter, kleuters en kinder met de bassischool leeftijd! De kids leven zich uit in het overdekte speelparadijs waar ze kunnen klimmen, klauteren, kruipen, springen en nog veel meer! Voor de peuters is er een speciale peuterzone waarin zij heerlijk op ontdekkingstocht kunnen gaan. Éxtra tof: de mascotte Timboe brengt regelmatig een bezoekje. Lekker samen dansen!


Monkey Town Veghel

Kinderen kunnen hier naar hartelust klimmen, klauteren, door tunnels kruipen, glijden van diverse glijbanen, spelen met super Lego, ravotten in de ballenbak, springen op trampolines en zich uitleven op het luchtkussen. Ook is er een voetbalzone. Super tof! Voor de voetballiefhebbers is er een panna-kooi en hou je van auto's dan kun je je uitleven op het raceparcours. En zoveel meer!


Kids Castle Hedel

Een van de gezelligste binnenspeeltuin van Bommelerwaard vind je in Hedel. Bij Kids Castle kun je klimmen, glijden, springen, bouwen en voor de allerkleinste is er een gedeelte waar ze kunnen leren ontdekken. Een ruim en overzichtelijke binnenspeeltuin waar elke kind tussen de 0 en 10 jaar zich thuis voelt.


Wamelland Wamel

Met maar liefst 2100m² speelplezier kunt u hier perfect terecht voor een leuke dag uit! De binnenspeeltuin is veilig, schoon en goed overzichtelijk. Er is voor elke leeftijd wat te doen! Met onder andere een gigantisch springkussen, een super glijbaan van 6 meter, het originele ballenbad, een spookhuis, 6 trampolines, de enige echte Power Tower, een blokkenbouwhoek en een grote ballen fun shooter: de kids raken niet uitgespeeld! Voor de kleintjes is er een aparte box ruimte voor kinderen van 0 tot 1 jaar en een peuterruimte ingericht voor kinderen van 2 tot 4 jaar.


Okido Speelparadijs Oss

OkiDo Speelparadijs is één van de grootste indoor speelplekken in de regio Oss voor kinderen tot en met 12 jaar. Bij OkiDo Speelparadijs is er genoeg uitdaging voor kinderen gerealiseerd door de speelwaarde hoog te houden. Naast trampolines en een rodelbaan voor kinderen boven de 4 jaar heeft OkiDo ook een trampoline en een rodelbaan speciaal voor kinderen onder de 4 jaar. Superveel speelplezier voor alle leeftijden!


Billy Bird Park Hemelrijk Volkel

Binnen kunnen kinderen zich uitleven in Zeeroversland. Klim en klauter door deze enorme binnenspeeltuin vol met glijbanen, klimtoestellen, springkussens, ballenbakken en bouwblokken. Wat dacht je van de nieuwe overdekte Ballenfabriek? Een attractie vol ballen en speeltoestellen.


Marvey’s Speelwereld

In een speelhal van 1000 m2 vind je voor kinderen van 0 t/m 12 jaar uitdagende speelmogelijkheden. Voor de kinderen van 4 t/m 12 jaar is er een groot toestel met meerdere klim- en klautermogelijkheden. In het toestel zitten toffe hindernissen met in iedere route weer nieuwe uitdagingen! Voor de allerkleinste van 0 t/m 3 jaar is er een mooie ontdekruimte direct langs het horecagedeelte, zodat je de kids goed in de gaten kunt houden.Heel veel speel plezier alvast!

~ Carlijn ~

Lees ook onze andere blogs met leuke tips voor kinderactiviteiten in en om Den Bosch!

Andere leuke kinderuitjes en weekenduitjes in Den Bosch

Op zoek naar meer toffe tips, bijvoorbeeld voor het weekend? Er is heel veel leuks te doen voor kinderen: van creatieve uitjes en sportieve activiteiten tot een bezoekje aan een museum. Er is voor ieder wat wils! Onze Uitagenda staat bomvol leuke kinderuitjes in Den Bosch, kijk snel!

Uitagenda-kinderuitjes