Toffe Eropuit tips voor in het voorjaar met kinderen!

20 maart 2023
Vier het voorjaar! Begint het het bij jullie ook al te kriebelen? Je hoort de vogeltjes fluiten, de eerste lente zonnestralen schijnen op je gezicht en je ziet iedereen weer lekker veel buiten! Tijd om eropuit te gaan met het gezin. Hieronder de leukste tips met kids!

Opening preHistorisch Dorp

Het openluchtmuseum van Eindhoven is weer geopend vanaf 1 april. Kids leven zich uit met broodjes bakken, de poppenkast of pennen slaan. Ben jij erbij met het openingsweekend met échte ridders? Op tijdreis! ?

Natuurspeeltuinen

Spelen in een natuurlijke omgeving, hutten bouwen, waterspeelplaats, slingeren aan een touw, lopen over een touwbrug, kliederen met modder... Spelen met natuurlijke elementen is toch geweldig! De leukste plekken op een rij ? 

Kindermuziekweek 2023

Vanaf 24 maart t/m 2 april kun je genieten van allerlei soorten muziek tijdens de landelijke Kindermuziekweek. Een 10-daags programma boordevol optredens, orkesten, workshops, interactieve lessen en vele andere inspirerende activiteiten. Het hele programma ?

Stom | 10+

Er is iets mis met Ziggy. Ze praat niet meer. Niks. Geen woord. STOM is een mooie voorstelling met heel veel muziek, best wel grappige figuren en een behoorlijk bijdehand hoofdpersoon! Te bewonderen bij PERRON-3 in Rosmalen. Bestel je Tickets | 31 maart ! ?


Op naar de kinderboerderij

Naar de kinderboerderij gaan, is zeker één van onze favoriete uitjes in het voorjaar. Alle dieren die lekker naar buiten gaan en hopelijk spot je nog een net geboren lammetje! Vaak is er ook nog eens een speeltuin te vinden. Extra leuk! Kinderboerderijen ?

Van dril tot Kikker!

De metamorfose van kikkerdril naar kikkervisje is supermooi en kids vinden het geweldig om te bekijken! Hoe je thuis kikkerdril kunt verzorgen lees je in onze blog. Wel de visjes erna terugzetten in de natuur! Speuren naar kikkerdril! ?

Kinderfeestjes! 

Om te zorgen dat het nieuwe levensjaar feestelijk wordt ingeluid verzamelden wij supertips voor een te gek kinderfeestje in en om Den Bosch! Naar de tips ? 

Buiten op Avontuur

Wat een heerlijk seizoen om met de kids de natuur in te gaan! Aanrader: wandelroutes of natuurplekjes met toffe speel-en klimmogelijkheden onderweg voor de kids. Bekijk onze tips voor leuke gratis speelplekjes in de natuur! Fijn buitenspelen ?

Het Feest van de Hertog

Op 10 & 16 april geniet je met het hele gezin van deze geweldige interactieve theatervoorstelling in de sfeervolle museumzalen van Het Noordbrabants Museum! Dans, zing en feest mee met de Hertog, kom ook! Reserveer je plekje! ?

Veel plezier samen, geniet van het voorjaar!

~ Carlijn ~

TIP: Wist je dat onze Uitagenda bomvol leuke Lente-uitjes staat? Ontdek het hier!