• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Keus uit zoveel leuke (sport)clubjes in Den Bosch
Clubjes

Keus uit zoveel leuke (sport)clubjes in Den Bosch

Voetbal, hockey, paardrijden, dansen, turnen, muziekles, maar ook schermen, musicalles, rugby, honkbal, een circusschool & nog veel meer!

Hier vind je het meest complete overzicht van leuke clubjes in en om Den Bosch.

Zo vind je altijd een clubje dat bij jouw kind past!

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 225 resultaten
Pagina: 1234567
totaal 225 resultaten

Zoek je een leuke sport of hobby voor je kind in de regio Den Bosch?

In de omgeving van Den Bosch, Rosmalen en Vught is er heel veel keuze uit leuke sportclubjes & sportlessen voor kinderen: denk aan zwemles, voetbal, tennisles, hockey, ballet, dansles, musical, theater, gym/turnen, judo, karate, yoga en mindfulness voor kinderen. Wist je dat er ook al leuke lessen voor baby’s en peuters zijn? Denk aan peutergym, peuterdans, peuteryoga, babyzwemmen en muziek op schoot.

Ook zijn er in regio Den Bosch heel veel creatieve workshops (naailes, knutselatelier, tekencursussen), muzikale lessen (zangles of leer een instrument: gitaarles, pianoles, blokfluitles) en bijvoorbeeld kookcursussen voor kinderen.

Is jouw kind gek op dieren, de natuur en buitenzijn? Dan kun je je aanmelden bij de scouting, bij de manege om te paardrijden, bij de watersportclub om te leren surfen of zeilen & meer.

Alle leuke clubjes, lessen en workshops voor kinderen in de omgeving van Den Bosch, Rosmalen en Vught

Op Kidsproof Den Bosch vind je alle leuke sporten en clubjes voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Den Bosch, Rosmalen, Vught, Sint-Michielsgestel, Oss, Vlijmen, Boxtel en Drunen!