Kom je badmintonnen?Terug naar het overzicht

Badminton Club 's-Hertogenbosch is de grootste badmintonverening van Den Bosch en omgeving!
Sportiviteit en gezelligheid gaan hand in hand bij deze club. Een gezellige vereniging waar van beginnend tot (sub)topniveau gespeeld kan worden door mensen tussen de 8 en de 88 jaar. Kom een keer langs op een van de vele speelavonden om dit te ervaren!

Er spelen op dit moment enkele tientallen kinderen badminton bij BCH. Sommige kinderen vinden het heel erg leuk om te trainen, nieuwe dingen te leren en partijen te spelen in de sporthal. Ieder jeugdlid dat bij ons speelt krijgt training. Andere kinderen vinden het een uitdaging om naast het trainen ook competitie te spelen.

Voor badminton heb je weinig sportspullen nodig. Een sportbroekje of rokje en een shirt zijn in het begin het belangrijkst. Een racket kun je in de proefperiode lenen.  Kom op maandagavond om 18:30 uur naar sporthal "de Schans" en meld je bij de trainers. Je mag drie keer gratis meedoen.

Meer informatie vind je natuurlijk op hun website, klik hiervoor door op de roze button! Andere leuke sporten bij jou in de buurt vind je in ons overzicht!

BCH Badminton


's-Hertogenbosch
Openingstijden maandagavond om 18:30 uur Prijs Zie de contributie voor dit seizoen op de webstie Naar de website
Meer leuke tips