Junior RedderTerug naar het overzicht

Wordt de nieuwe Junior Redder met de Bossche Reddingsbrigade in Den Bosch!
Heb jij je ABC-diploma? En vind het leuk om nog verder te gaan met zwemmen? Dan is het halen van je Reddingsdiploma bij de Bossche Reddingsbrigade een leuke vervolgopleiding! 

Voor kids van 6 - 10 jaar die al hun ABC - zwemdiploma's houdt de Bossche Reddingsbrigade een vervolgopleiding namelijk, Junior Redder. Je wordt verder watervreesvrij gemaakt en de basis wordt gelegd voor een verbeterde zwemslagtechniek. Hierdoor een je nog betere zwemmer en wordt de zelfredzaamheid verbeterd, ook in moeilijke en onverwachte situaties. Je maakt kennis met hulp- en reddingsmiddelen die je nodig hebt om een ander te kunnen redden zonder het water in te hoeven gaan. Want een gediplomeerde Junior Redder kan zichzelf redden, is vrij in het water en kan verschillende hulp- en reddingsmiddelen gebruiken om een ander vanaf de waterkant te redden!

Wil jij ook leren hoe je jezelf of een ander kan redden in het water? Schrijf je in voor de cursus Junior Redder bij de Bossche Reddingsbrigade in Den Bosch door op de roze button te klikken.  

TIP: ben je ouder dan 10 jaar? Dan is Zwemmend Redder iets voor jou! 

Bossche Reddingsbrigade

Tweeberg 78
5246 XN Den Bosch
Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs