• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

FanWork MusicalsTerug naar het overzicht

Superleuke musical-lessen waarin plezier, persoonlijke aandacht en groei van zelfvertrouwen voorop staan.
Fanwork Musicals gelooft dat ieder kind zich kan ontwikkelen tot een zelfverzekerd persoon. Daarom geven ze iedere leerling de persoonlijke aandacht die hij of zij nodig heeft. Zo moedigen ze de leerlingen aan om hun eigen talenten en sterke eigenschappen te leren kennen én deze te ontwikkelen.

Fanwork Musicals vindt het namelijk belangrijk dat kinderen zichzelf, maar ook anderen, accepteren en waarderen. Je mag laten zien wie je bent! En waar kan dat beter dan op de plek waar je leert zingen, dansen en acteren?

Naast dat ze persoonlijke ontwikkeling belangrijk vinden, leren ze de leerlingen de basis van het musicalvak. Door deze combinatie laten ze alle kinderen stralen; van binnen en van buiten.

Waar en wanneer?
De musicallessen worden gegeven op woensdag en zaterdag. Er zijn verschillende groepen; kinderen zitten altijd met leeftijdsgenootjes in een groep. Er zijn al lessen voor kinderen uit groep 1/2!  De lessen worden gegeven bij Body Dynamics in Tiel. Doe mee met de gratis proefles!

Voor meer informatie over FanWork Tiel: klik op de roze button

FanWork Musicals Tiel

Gijsbert Stoutweg 7a
4005 LE Tiel
Openingstijden De musicallessen worden gegeven op woensdag en zaterdag. Zie exacte tijden de website via de roze button. Prijs €8,50 per uur bij jaarabonnement, €9,45 per uur bij maandabonnement Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie!

Zomervakantie!

Joeh, het is zomervakantie! Ontdek de leukste uitjes voor deze fijne vrije weken in en om Den Bosch :)

Naar de familie-uitjes!