Zwemles bij Golfslagbad OssTerug naar het overzicht

Leer en ontdek hoe jij je als vis in het water kan voelen met de zwemles bij Golfslagbad Oss.
Wil jij ontdekken hoe je als vis in het water kan bewegen? En wil je jouw zwemdiploma('s) halen? Dat kan bij Golfslagbad Oss! 

Bij Golfslagbad Oss houden ze zwemlessen voor kinderen vanaf 4 jaar. De aandacht van de zwemlessen zijn vooral gericht op het individuele kind en de zwemles. Eerst ga je het lichaamsbesef in het water ontwikkelen: drijven, springen, onder water, voortbewegen in ondiep en dieper water. Van daaruit ga je de techniek oefenen. Bij Golfslagbad Oss vinden de rol van de ouder ook erg belangrijk. Dit betekent dat er op verschillende manieren gecommuniceerd wordt met jouw papa en mama over de voortgang van de zwemlessen. Denk hierbij aan informatiebijeenkomsten, brieven, met deze speciale website en de agenda voor zwemles informatie. Ook wordt er per peride 2 kijklessen gehouden waar jij jouw papa, mama, oma of opa kan laten zien wat je zoal geleerd hebt. Zo gaaf! 

Praktisch
Zwemles: groepsverband, Privé of snelcursus 
Duur les: 1 uur 
Eenmalig inschrijfgeld: €20,50 
Borg zwempas: €10,00 

Wil jij bij Golfslagbad Oss op zwemles? Klik op de roze button en schrijf je in! 

Golfslagbad Oss

Euterpelaan 1
5344 CA Oss
Openingstijden Regulier openingstijden
Bijna dagelijks van 10.00 - 17.00 uur geopend

Kijk voor actuele openingstijden en lestijden op de website van Golfslagbad Oss door op de roze button te klikken. 
Prijs Leskaart A-opleiding: vanaf €102,50 (10 lessen), Leskaart B-diploma: vanaf €94,30 (10 lessen), Leskaart C-diploma: vanaf €94,30 (10 lessen) (Kijk voor actuele tarieven op de website van Golfslagbad Oss door op de roze button te klikken) Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs