icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Kabouterhockey!Terug naar het overzicht

Voor de allerkleinsten op een speelse manier kennismaken met de hockeysport in Vught, Oss en Rosmalen!
Speciaal voor de allerkleinsten organiseert HockeyWerkt deze unieke, leuke en leerzame trainingen, afgestemd op kinderen in de leeftijd van 3,5 tot en met 6 jaar. Bij een vereniging bij jou in de buurt leren de kids elke zondag spelenderwijs en in teamverband de sport kennen. Samen met een professionele trainer wordt het talent naar boven gehaald met vooral heel erg veel plezier. Naast de motorische ontwikkeling gaan de kids ook voorzichtig aan de slag met onderwijsgerichte onderdelen, waar de beginselen van taal, rekenen en ruimtelijke oriëntatie verweven zullen worden in onze oefenvormen.

Als je kind nog helemaal geen ervaring met hockey heeft is dat geen probleem! De eerste training kan gezien worden als proeftraining.

Deze trainingen zijn bedoeld voor iedereen die graag veel plezier wil hebben samen met leeftijdsgenootjes, hun talent naar boven wil laten komen en vooral lekker wil spelen. Er zullen nog geen wedstrijdjes gespeeld worden, want spel en beweging staan in deze trainingen centraal. Je kind hoeft nog niet lid te zijn van een hockeyvereniging.

Volgens de principes van Funkey (Fun = Key) leren kinderen spelenderwijs hun motoriek te verbeteren en maken kennis met de hockeysport.

Praktisch:
-          Afhankelijk van de locatie zijn de trainingen op woensdag, vrijdag & zondag
-          De trainers zijn gekwalificeerde trainers/leraren met ervaring in hockey of hebben een pedagogische achtergrond.
-          Kabouterhockey bestaat uit 12 trainingen van steeds 1 uur
-          Na de 1ste 'proeftraining' nog enthousiast? De 2e training ontvangt iedere 'kabouter' een gaaf hockeyshirt!

Locaties:
-          Hockeyclub MOP, Vught
-          MHC Rosmalen
-          MHC Oss
-          HDL Heeswijk-Dinther

Klik op de roze button voor meer informatie!

Hockeywerkt


Vught, Oss, Rosmalen en Heeswijk-Dinther
Openingstijden
Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste clubjes!

De leukste clubjes!

Nieuw jaar, nieuw clubje! We hebben een compleet overzicht van leuke clubjes in en om Apeldoorn en Deventer. Creatief of juist sportief; hier vind je vast en zeker een clubje dat precies bij jouw kind past.

vind een tof clubje