• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Onze Musical in Vught!Terug naar het overzicht

Speel de sterren van de hemel bij Onze Musical in Vught!
Ben jij een musicalster in de dop? Of vind je het heel erg leuk om eens in de huid van een ander te kruipen? Dan is Onze Musical dé plek voor jou! 

Samen met Jaques en Mary-Ann ga je aan de slag met het bedenken van een nieuwe voorstelling. Dans, zing en verzin het verhaal en laat dat zien op het podium. Met prachtige kostuums, moderne vormgeving, professioneel licht en geluid én eigentijds grime voel je je een échte musicalster. Gaaf!

Onze Musical geeft les aan alle leeftijden. Je wordt ingedeeld op leeftijd en ervaring. Zo is er een Beginnersgroep voor kids uit groep 4, een Tussengroep voor kids uit groep 5 en een Spelergroep voor kids uit groep 6, 7 en 8.

Ook super leuk, als je het van te voren meld mag je ook een vriendinnetje of vriendje meenemen die mee kan doen. Gezellig! 

Wil je ook een musicalster zijn? Klik op de roze button en meld je gelijk aan! 

TIP: Eerst even kijken of meedoen om te ervaren of musical écht iets voor jou is? Klik op de roze button en meld je aan voor een gratis proefles!

Uiteraard gelden ook bij Onze Musical alle regels van het RIVM voor wat betreft de veiligheid rondom corona. Check daarvoor de website.

Onze Musical

Lidwinastraat 12c
Vught
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie 2024

Zomervakantie 2024

Joeh, het is zomervakantie! Ontdek de leukste uitjes voor deze fijne vrije weken in en om Den Bosch :)

Naar de familie-uitjes!