Taekwondo ErtekinTerug naar het overzicht

De kunst van de verdedigingssport leer je bij Taekwondo Vereniging Ertekin in Den Bosch.
Taekwondo is een verdedigingssport waarbij er veel aandacht besteed wordt aan zelfbeheersing en respect. Door training wordt je (nog meer) getraind in je discipline, zelfvertrouwen, lichamelijke gezondheid, coördinatie en zelfverdediging. De verdedigingssport wordt gezien als een kunst van zelfverdediging, die gebruikt kan worden door voor gerechtigheid en verdedigen van de zwakkere. Dit is niet alleen te beoefenen door sterkere mensen, maar door iedereen die dat maar wilt. 

Bij Taekwondo Ertekin voelt iedereen zicht welkom en thuis. Het is een vereniging dat waar iedereen even veel aandacht krijgt en waar de groepen qua leeftijd en niveau zijn ingedeeld. Hierdoor krijgt een ieder op zijn/haar manier/niveau les.

Geïnspireerd geraakt door de gedachtegang van Taekwodo en nieuwsgierig naar de sport? Klik op de roze button hieronder en schrijf je in voor een proefles bij Taekwondo vereniging Ertekin in Den Bosch. 

Taekwondo vereniging Ertekin

Citadellaan 42
5212 VE Den Bosch
Openingstijden
Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Nieuw clubje, cursus of workshop!

Nieuw clubje, cursus of workshop!

Het begin van het nieuwe schooljaar is een mooi moment om je eens goed te oriënteren op een nieuw clubje, workshop of cursus!

Vind je clubje!