Freerun lessen!Terug naar het overzicht

Heb je een stuntkampioen thuis? Laat ze op en veilig maar uitdagende manier hun talent ontwikkelen!
Thrill seekers en waaghalzen opgelet! 

Bij Freerun073 draait het vooral om twee dingen; plezier en veiligheid. FreeRun073 biedt lessen freerun en parkour aan iedereen die hier het tegek vindt om lekker te stunten en sportief en actief bezig te zijn. Tijdens de lessen leer je alles wat met freerun en parkour te maken heeft op een veilige manier in een veilige omgeving onder leiding van de ervaren freerun parkour coaches.

Een sport voor echte thrill seekers en waaghalzen, het draait constant om het verleggen van je mentale en fysieke grenzen.

Bij freerunnen verplaats je van A naar B op een creatieve en vloeiende manier. Je probeert alles zo mooi en vloeiend mogelijk. Het draait onder andere om creativiteit, controle, souplesse en natuurlijk tricks zoals salto’s.

Freerun073 heeft als doel om alle kids voor te bereiden op het outdoor freerunnen. Als de kids buiten gaan freerunnen staan er immers geen trampolines. Er zijn geen valmatten en zeker ook geen schuimblokkenbak op straat. De kids weten wat ze kunnen door de lessen (die ze gehad hebben) en kunnen zich daardoor goed op vangen en de technieken op de juiste manier uit voeren, waardoor ze veilig kunnen experimenten. 

Zo gaaf, de kids gaan minimaal eens in de 3 weken outdoor freerunnen! 

Meld je aan voor een GRATIS Proefles!

Vakantiekamp:
Donderdag 20e en vrijdag 21e juli ga je twee dagen aan de slag en leer je toffe freerun tricks! voor meer info, neem contact op met Erik via info@freerun073.nl of 
Klik op de roze button voor meer info!

FreeRun073

Groote Vlietlaan 61
5245 PB Rosmalen
Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke Kinderfeestjes

Leuke Kinderfeestjes

Had jij een jarig jobje of jetje afgelopen vakantie? Of er binnenkort een? September staat in het teken van kinderfeestjes. Heb jij binnenkort eentje te vieren? Check snel alle verjaardagsfeestjes in en om Den Bosch!

Kiezen maar!