Sporten bij Flik-Flak!Terug naar het overzicht

Kom sporten bij Flik-Flak in Den Bosch en ontdek welke sport er het beste bij je past!
Bij Flik-Flak Den Bosch staat ontwikkeling, plezier en zelfbewustzijn centraal. Binnen onze organisatie kun je kennis maken met veel verschillende gymnastische sporten. Door de veelzijdige, uitdagende en artistieke sport is het dankzij haar vele disciplines voor iedereen leuk om te proberen. 

Kom je ook ontdekken welke sport het beste bij jou past? Meer informatie? Op onderstaande knoppen kun je per discipline zien wat er allemaal te doen is.

Trampoline:
Recreatief Trampolinespringen
Je voelt je als een vogel in de lucht, afzetten en ….hup je bent al hoog. Zweven door de lucht, neerkomen op een verende mat en hup…. weer hoog. Wentelen, draaien, schroeven. Dat is trampolinespringen. Gevaarlijk? Welnee! Als je de basistechnieken maar onder leiding van een ervaren trainer aanleert.

Jump around:
In deze lessen komt alles waar je inde springhal zo ongeveer op en af kan springen in de les aan bod. Trampolinebanen, aan elastieken op de grote trampoline, fasttrack en airtrack, tumblingbaan noem maar op.

Acro:
Acro of Acrobatics Gymnastics is een relatief nieuwe wedstrijdsport in Nederland. Bij deze sporttak draait het vooral om de samenwerking tussen de sporters. De acts zijn vergelijkbaar met acrobatische shows uit het circus of het befaamde Cirque du Soleil.

Dans:
Houd je van dansen? Dan ben je bij Flik-Flak aan het goede adres. We hebben op verschillende dagen en tijden, leuk en leerzaam dansaanbod. In de lessen wordt er gewerkt aan de techniek en de flexibiliteit van de leerlingen. Iedere les leren de dansers stap voor stap nieuwe bewegingen die uiteindelijk een complete choreografie vormen!

Toestelturnen:
Springen over de pegasus, zwaaien aan de brug, balanceren op de evenwichtsbalk, een radslag op de vloer en nog veel meer! Turnen is leuk en uitdagend. Elke les is een groot feest waarbij de kinderen al spelend leren en toewerken naar het jaarlijkse diploma-turnen.

Klein volk:
De allerjongste Flik-Flak sporters zetten in de Klein Volk Zaal van Flik-Flak hun eerste sportieve stappen. Vanaf het moment dat een kind kan lopen, kan het al lessen volgen! Kinderen kunnen bij deze afdeling terecht tot het moment dat ze naar groep drie van de basisschool gaan

Stichting Flik Flak

Marathonloop 7
5235 AA Den Bosch
Openingstijden Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfst!

Herfst!

Yay! De blaadjes vallen van de bomen en de paddenstoelen schieten uit de grond. Het is nu écht Herfst! Een heerlijke tijd om eropuit te gaan met de kids! Ontdek jij onze herfst favorieten?

Ontdek de Herfst tips hier!