Voetballen bij OJC RosmalenTerug naar het overzicht

Voor heel veel plezier en goede prestatie, kom je voetballen bij OJC Rosmalen in Rosmalen!
v.v. OJC Rosmalen is een van de grootste voetbalverenigingen van Nederland en bij hun draait het om plezier en prestatie.

De allerkleinste leren de techniek op een spelenderwijs en kunnen op hun manier kennis maken met de sport. De voetbalfanaten ervaren het samenhorigheidsgevoel in teamverband en zorgen samen voor het plezier.

Een grote vereniging dat zicht bevindt in De Groote Wielen in Rosmalen. Een ruim en modern opgezette accommodatie waarbij je gelijk helemaal thuisvoelt. Het hele jaar worden er diverse activiteiten voor jong en oud georganiseerd, zoals een 'Wielenloop', toernooien maar ook borrels en speelactiviteiten. 

Wil jij plezier beleven in teamverband, techniek onder de knie krijgen en bij een van de grootste voetbalvereniging van Nederland horen, schrijf je dan in bij v.v. OJC Rosmalen. Klik op de button hieronder om gelijk naar hun website te gaan. 

v.v. OJC Rosmalen

Laaghemaal 38
5247 NP Rosmalen
Openingstijden
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vol verwachting klopt ons hart...

Vol verwachting klopt ons hart...

De spanning stijgt... nog even en het is pakjesavond! Vooral een hele gezellige tijd. Klik door naar de leukste Sinterklaasuitjes, surprise tips en nog meer!

Sinterklaas uitjes