Restaurant De FinanciënTerug naar het overzicht

Kom jij ook alle pannenkoeken proberen bij Pannenkoekenrestaurant De Financiën?
Voor de één als tussendoortje tijdens de fietstocht, voor de ander een complete maaltijd als afsluiting van een middagje midgetgolf of van een dagje Efteling. Lekker zijn ze in ieder geval wel! Kies uit diverse hartige, zoete en kinderpannenkoeken. Daarnaast zijn er ook heerlijke specials.

Natuurlijk hebben ze als pannenkoekenrestaurant ook aan de niet-pannenkoekeneters gedacht, zodat je toch met de hele familie kunt komen smullen. Natuurlijk staat in het pannenkoekenrestaurant kinderen centraal. Zij kunnen zich lekker uitleven in de binnen- of buitenspeeltuin of een rondje midgetgolf spelen op de wedstrijdbaan.

Bij iedere kinderpannenkoek krijgen de kinderen zelfs Financiën florijnen waarmee ze kunnen sparen voor leuk speelgoed. In de speelgoedkast kunnen ze direct hun keuze maken of bekijken voor wat voor speelgoed ze willen sparen.

De Financien

Kasteellaan 29
5175BC Loon op Zand
Openingstijden Op de meeste dagen van 11:30 - 20:00 uur. In de zomerperiode tot zonsondergang. Op zondag vanaf 10:30 uur. Afwijkende openingstijden in de winterperiode, zie de website.
Prijs Naturel pannenkoek €5,75. Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs