Bijzonder uit eten BerlicumTerug naar het overzicht

Wil jij bijzonder uit eten? Dan is Restaurant Kamelenmelkerij op Kamelenmelkerij Smits dé plek!
Ben jij een échte dierenliefhebber en zou je een bijzonder avondje uit eten willen mee maken? Eet dan bij Kamelenmelkerij Smiths in Berlicum. 

Kamelenmelkerij Smits in Berlicum opent iedere zaterdagavond hun restaurant en kun je bijzonder uit eten. Wat dacht je van lekker eten met een kameel naast je die op een strosprietje kauwt tijdens de Camel Tour by Night. Krijg je eten geserveerd door een vliegend tapijt en geef (als je dat wilt) de kalfjes een flesje zodat het wachten op je gerecht niet al te lang duurt. Dit avondje is bijzonder en een ware sensatie voor jong én oud! 

Wil jij bijzonder en origineel uit eten? Klik dan nú op de roze button hieronder of mail naar restaurant@kamelenmelk.nl en reserveer gelijk een plekje bij Kamelenmelkerij Smits in Berlicum. 

TIP: Op zoek naar een bijzonder en origineel kinderfeestje of activiteit? Bij Kamelenmelkerij Smits kun je ook je verjaardag vieren of op kamelensafari. Hoe gaaf!

Kamelenmelkerij Smits

Werstkant 16
5258 TC Berlicum
Openingstijden Iedere zaterdagavond
Camel on tour by night: 18.00 uur 
Prijs <12 jaar: €12,50 p.p. Volwassenen: €22,50 p.p. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke Kinderfeestjes

Leuke Kinderfeestjes

Had jij een jarig jobje of jetje afgelopen vakantie? Of er binnenkort een? September staat in het teken van kinderfeestjes. Heb jij binnenkort eentje te vieren? Check snel alle verjaardagsfeestjes in en om Den Bosch!

Kiezen maar!