Kom genieten in VughtTerug naar het overzicht

Geniet van een lunch, borrel of diner met het hele gezin bij Landgoed Huize Bergen
Kom ontspannen en genieten op het terras bij Landgoed Huize Bergen. Hier aan de rand van Vught en op nog geen 15 minuten fietsen van centrum Den Bosch ligt het prachtige restaurant en terras van Landgoed Huize Bergen verscholen tussen de bomen. Parkeren is gratis en er is ruim voldoende plek voor de fiets.

Het schaduwrijke en tegelijk zonnige terras grenst meteen aan het park waardoor je altijd zicht hebt op je kinderen. Geen weg of modderpoelen nabij maar een heerlijk groen grasveld om op te spelen. Vraag naar de reuzegames zoals yenga of trap een balletje. Uitgespeeld? Dan is er een lekker ijskaart om van te kiezen of de chef maakt een tosti klaar.

Het terras is dagelijks geopend voor lunch en diner en ook ontspannen borrelen is hier heel goed mogelijk.

Extra leuk is de goed gevulde picknickmand, te bestellen in de zomer. Je leent een kleedje om op te zitten en zoekt lekker een plaatsje op onder de bomen.

Landgoed Huize Bergen is naast restaurant ook hotel. Wil je een nachtje weg met de familie dan kun je kiezen voor de fijne connecting rooms.

Klik op de roze button voor meer info!

Landgoed Huize Bergen

Glorieuxlaan 1
5261 SG Vught
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vol verwachting klopt ons hart...

Vol verwachting klopt ons hart...

De spanning stijgt... nog even en het is pakjesavond! Vooral een hele gezellige tijd. Klik door naar de leukste Sinterklaasuitjes, surprise tips en nog meer!

Sinterklaas uitjes