Ontbijten met kinderen in Den Bosch
Uit ontbijten

Ontbijten met kinderen in Den Bosch

Leuke ontbijtcafés en kindvriendelijke ontbijtplekken in Den Bosch. Trakteer jezelf en de kinderen op een verwenontbijt met croissants, verse sapjes en dampende koffie.

Kom je ook onbijten met kinderen in Den Bosch?

Filteropties

Locatie
totaal 16 resultaten
Pagina: 1
totaal 16 resultaten
Pagina: 1

Ontbijten met kinderen in de regio Den Bosch?

Er zijn een heleboel fijne plekken waar je buiten de deur kunt ontbijten met kinderen in Den Bosch, Rosmalen, Vught, Sint-Michielsgestel, Oss, Vlijmen, Boxtel en Drunen. Kies voor een leuk café, kindercafé, restaurant of brasserie en trakeer het gezin op een verwenontbijt met croissants, verse sap en koffie.

Ontbijtplekken en kindercafés in de omgeving van Den Bosch, Rosmalen en Vught

Ken jij alle ontbijt hotspots in de buurt al? Op Kidsproof Den Bosch vind je alle fijne adressen waar je uit ontbijten kunt met kinderen. Ga voor een café met een lekker kinderontbijt menu of een restaurant met speelhoek. Tip: deze plekken zijn ook heerlijk om te ontbijten met je baby, peuter of kleuter.

Brunchen met kinderen in de regio Den Bosch

Liever uitslapen? Op veel van deze ontbijtplekken kun je ook heerlijk brunchen met kinderen. Bekijk hier alle kindvriendelijke brunchplekken in Den Bosch, Rosmalen, Vught, Sint-Michielsgestel, Oss, Vlijmen, Boxtel en Drunen.