Lunchen in een kasteel!Terug naar het overzicht

Hoe gaaf! Lunchen in een écht Kasteel in Vught
Heerlijk vertoeven bij Brasserie Catharina van Maurick.

Zo geniet je van een gastronomische high tea of lunch in een écht kasteel. Je waant je op een landgoed als een echte prins of prinses.

Tip 1: Tegenover de brasserie spot je de fundamenten van wat in de rijke geschiedenis van Kasteel Maurick een uitkijkpunt was. In 1629 woonde het gezin van prins Frederik Hendrik van Oranje op het landgoed van Kasteel Maurick. Tegenover het kasteel “Oud Herlaer” aan de rivier de Dommel stond dit uitkijkpunt. Daar konden de mensen mee kijken naar de strijd tussen de Prins en de Spanjaarden.

Tip 2: Heb jij de reigers al eens gespot bij Kasteel Maurick? De broedperiode van reigers loopt van ongeveer februari tot mei. In die tijd zijn er regelmatig reigers te spotten op het prachtige landgoed! De reigers hebben namelijk nesten in het reigerbos dat parallel loopt aan de A2. Terwijl jij dus geniet van een heerlijke high tea of lunch op het intieme terras, kan het zomaar zijn dat er een reiger langs vliegt. Ook landt er wel eens een ooievaar op het voormalige koetshuis op ons landgoed.

Voor meer info, klik op de roze button!

Kasteel Maurick

Maurick 3
5261 NA Vught
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

De leukste Sinterklaastips!

De leukste Sinterklaastips!

Ontmoet Sint, dans met de Pieten, ontdek alle intochten van Sinterklaas en zet je schoen. Bekijk in onze agenda alle sinterklaasactiviteiten, voorstellingen & meer!

Veel plezier!

Naar de Uitagenda