De Bellende Engel (8+)Terug naar het overzicht

zondag 21 april
Dé familievoorstelling voor alle kinderen die het aandurven iets niet te weten....;)
Te gekke familievoorstelling, De Bellende Engel, in Theater aan de Parade tijdens de meivakantie op zaterdag 20 en zondag 21 april 2024!

Op de Sint-Jan staat een engel met een mobiele telefoon. Je kunt haar bellen, maar welke prangende vraag stel je haar dan?

De Bellende Engel is een humoristische familievoorstelling over het belang van vragen stellen, het niet-weten, zelf nadenken en samen zoeken. Een speels en muzikaal vraagteken bij het idee dat nieuwer en sneller ook altijd beter zou zijn. Met John Buijsman. 

De voorstelling (8+)
Peter en Cornelis beheren al sinds jaar en dag het archief van De Bellende Engel. In dit archief liggen alle antwoorden van het universum opgeslagen, geordend via een systeem waar alleen zij de logica van snappen. De twee altijd optimistische archivarissen houden van hun werk en ze spelen, zingen, verwonderen en filosoferen er op los.

Hun archief steeds minder geraadpleegd. De mensen gebruiken vaker hun smartphones om antwoorden te zoeken en hebben steeds minder geduld voor het tijdrovende omdenken van de stoffige archivarissen. Als op een dag besloten wordt het archief te sluiten (en om te bouwen tot hippe kantoortuin) wordt de jonge ambitieuze Case naar hen toe gestuurd om er op toe te zien dat het archief wordt leeggehaald.

Als haar dit lukt voor het einde van de week, krijgt zij een baan aangeboden. Case vindt de twee mannen en alles waar zij voor staan hopeloos ouderwets en volstrekt overbodig gemaakt door het internet. Maar gedurende de week komt zij er achter dat Google misschien toch niet álles weet…  

De Bellende Engel onderzoekt de mooiste vragen van Bossche kinderen
Voor deze familievoorstelling tourt een speciale telefooncel langs verschillende plaatsen in en rond Den Bosch. Kinderen kunnen in de telefooncel op de voicemail van De Bellende Engel die éne vraag inspreken waarop ze het antwoord maar niet weten te vinden. Deze vragen vormen het uitgangspunt voor deze voorstelling want wat zeggen de vragen van deze kinderen over onze samenleving?

Wij hebben de kaartjes al in onze pocket, voor deze te gekke familievoorstelling! Komen jullie ook?

Reserveren kan via de roze button!

Theater aan de Parade

Parade 23
5211 KL 's Hertogenbosch
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Bijna meivakantie!

Bijna meivakantie!

Lekker niet naar school en heel veel leuke dingen doen! Onze Uitagenda staat bomvol te gekke meivakantie-tips in Den Bosch én omgeving. Coole films, toffe exposities, coole workshops & nog veel meer. Leuk voor het hele gezin!

Wat zijn jullie plannen?