Kiet73 Carnaval!Terug naar het overzicht

dinsdag 13 februari
Tijdens Carnaval is Huis73 een heerlijke plek voor de kids maar ook voor de ouders!
Vrijdag 9 februari: Echte Bontenaovond
20:33 – 1:11 uur
Om het Oeteldonkse carnaval alvast goed in te luiden is er vandaag vanaf 21:11 uur een echte ouderwets gezellige Bontenaovond bij Huis73. Onder begeleiding van presentator en plaatjesdraaier Johan kan en mag bijna alles. Natuurlijk serveren onze gastvrouwen en -heren iets lekkers naast het biertje.

Zaterdag 10 februari - Oud Hollandse Spelletjesmiddag oftewel Oeteldonks Keindervertier
13:11 – 20:11 uur
Huis73 opent om 13:11 uur de deuren en verwelkomt het klein grut voor het Oeteldonks Keindervertier. Maak met een spelletjeskaart in de hand een rondje langs de leukste Oud Hollandse spelletjes en krijg als beloning een leuk prijsje mee naar huis. Deelname gratis!

De ouwelui kunnen onbezorgd een drankje drinken want het team van Huis73 past goed op de keinder. Vanaf zaterdag is Huis73 ook heel de carnaval hét podium veur de clubkes!

Zondag 11 februari, maandag 12 februari en dinsdag 13 februari
13:11 – 20:11 uur
Huis73 houdt Open Huis waarbij de keinder van Oeteldonk weer van harte welkom zijn. Terwijl zij zich vermaken op het springkussen en in de speelzaal, kunnen de ouwelui onbezorgd een drankje drinken en genieten van de vele clubkes die het podium van Huis73 zullen betreden.

Klik op de roze button voor meer info!

Huis73

Hinthamerstraat 72-74
5211 MR Den Bosch
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Pré-voorjaar!

Pré-voorjaar!

De eerste krokusjes hebben hun eigenwijze kopjes weer boven de grond gestoken en de tulpen komen ook langzaam omhoog. Er zijn weer lammetjesdagen en koeiendansen!

Ik krijg de kriebels om eropuit te gaan! Jij ook?

Check hier dé eropuit tips!