Divers welzijnsondernemingTerug naar het overzicht

Adviseert, ondersteunt en faciliteert ouders met vragen/hulp over/met oa opvoeding.
Opzoek naar extra ondersteuning in de opvoeding of voor je kind(eren)? Welzijnsonderneming Divers in Den Bosch is een professionele dienstverlener op het gebied van maatschappelijke ondersteuning. Zij leveren diensten die gericht zijn op het versterken van sociale cohesie en sociale infrastructuur, met als doel: het oplossen van knelpunten in het 'samen leven' van en met bewoners. 

Opvoedondersteuning
Voor ouders met kinderen van 0 - 12 jaar biedt Divers wijkgerichte opvoedondersteuning aan. Je kunt er terecht voor opvoedvragen en/of -problemen. De opvoedondersteuners zijn er op jouw te ondersteunen. Dit doen zij door in de wijk aanwezig te zijn en ouders datgene te bieden wat ze nodig hebben (zoals oudercursussen, persoonlijke gesprekken, spelinlopen en thema bijeenkomsten). Daarnaast houdt Divers ook spreekuur in de CJG-locatie. 

Kinderwerk
Ook richt Divers zich op kinderen. Ze organiseren diverse activiteiten voor kinderen na schooltijd en in de vakanties. Zoals het geven van bijles aan kinderen met een achterstand op school, organiseren van een extra moment voor de kinderen om in beweging te zijn, houden van workshops/trainingen voor kinderen om beter om te gaan met elkaar etc. Het doel van het kinderwerk is meer zelfvertrouwen, een positievere zelfbeeld en meer weerbaarheid bij de kinderen te bouwen. Waardoor de kans groter is dat zij opgroeien tot jongeren die sterk in hun schoenen staan en zich niet laten verleiden tot negatief gedrag. Nieuwsgierig naar de activiteiten in jouw buurt? Klik dan direct op de roze button hieronder of houdt onze Uitagenda in de gaten. 

Divers welzijnsonderneming

Rogier van der Weydenstraat 2
5213 CA Den Bosch
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg jij onze maandelijkse nieuwsbrief al? Deze staat iedere keer bomvol met toffe uitjes. De eerstvolgende is de Zomervakantie special.

Hebben jullie ook zo'n zin in deze tips

Schrijf je hier in!