Kindercentrum KindertuinTerug naar het overzicht

Sfeervolle en professionele kinderopvang tussen Eindhoven en Den Bosch is Kindercentrum Kindertuin
Opzoek naar kinderopvang op maat tussen Den Bosch en Eindhoven? Kindercentrum Kindertuin biedt extra flexibele mogelijkheden om de opvang nog beter af te stemmen naar jouw behoefte en dat van je kind. Bij flexibele dagencontract kun je van opvangdag tot donderdag van aankomende week opgeven. Daarnaast kun je niet-gebruikte dagdelen meenemen naar het volgende maand. 

Kindercentrum Kindertuin biedt opvang voor kinderen van 0 - 13 jaar in kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, tussen- en buitenschoolse opvang. Daarnaast bieden zij ook opvang via gastouderbureau aan. Zij werken met een pedagogische beleidsplan gebaseerd op de visie van Thomas Gordon.

Zij streven er naar dat ieder kind zich ontwikkelt tot een evenwichtig persoon met een positief zelfbeeld, met respect voor anderen, dat het kind om kan gaan met waarden en normen, voor zichzelf op kan komen, keuzes kan maken en sociaal vaardig is.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jou en je kind? Klik op de roze button hieronder. 

Kindercentrum Kindertuin

Jan Kruijsenstraat 15
5281 JL Boxtel
Openingstijden 07.00 - 19.00 uur

Prijs vanaf €6,41 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Tijd voor een feestje!

Tijd voor een feestje!

Kinderen die de afgelopen periode jarig zijn geweest of nog jarig moeten worden, verdienen natuurlijk een onvergetelijk kinderfeestje! Check een greep uit onze favorieten!

Check onze tips!