KDV Zoete Lieve GerritjeTerug naar het overzicht

KDV Zoete Lieve Gerritje in Rosmalen is een kleinschalig kinderdagverblijf waar je je snel thuis voelt !
Zoek jij een warme en huiselijk omgeving voor jouw kleintje? Dan is Kinderdagverblijf Zoete Lieve Gerritje een echte aanrader! 

Kinderdagverblijf Zoete Lieve Gerritje in Rosmalen is een professionele en kleinschalige kinderdagverblijf met als motto 'Een groot gezin'. Elke kind is er 1 in het 'gezin'. Door het hanteren van verticale stamgroepen (0-4 jaar) zorgen ze ervoor dat er gemiddeld 1 begeleidster per groep van 3-4 kinderen staat. Met deze opzet lukt het hun om de kinderen optimaal te begeleiden en te stimuleren in hun persoonlijke ontwikkeling. De prettige en huiselijke sfeer zorgt dat elk kind zich er snel thuis voelt. En wat erg uniek is, is hun samenwerking met De Annaborch. Jong en oud leren van elkaar en ondernemen samen activiteiten. Zo leuk! 

Wil jij ervaren of dit een fijne 'thuis' voor jou kleintje is? Klik op de roze button en maak een kennismakingsafspraak. 

Kinderdagverblijf Zoete Lieve Gerritje

De Hoef 92
5242 CN Rosmalen
Openingstijden Maandag - Vrijdag: 07.30 - 18.00 uur  Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Nieuw clubje, cursus of workshop!

Nieuw clubje, cursus of workshop!

Het begin van het nieuwe schooljaar is een mooi moment om je eens goed te oriënteren op een nieuw clubje, workshop of cursus!

Vind je clubje!