De leukste schaatsbanen in Noord-Brabant!

4 december 2023
Wij hebben 12 toffe plekjes om te schaatsen in en om Den Bosch, Tilburg, Breda en Eindhoven voor je op een rijtje gezet. Ontdek de leukste (pop-up) schaatsbanen en ijsbanen!
De leukste ijsbanen in winterse sfeer in Noord-Brabant! * De Brabantse Winter

Schaatsen: kinderen zijn er dol op. Deze schaatsbanen en ijsbanen in Noord-Brabant kun je in de winter van 2023/2024 bezoeken. Voor veel schaatsplezier en vaak in leuke winterse sfeer met, mooie lampjes, warme chocolademelk, gezellige muziek en schaats verhuur!

Schaatsbanen in Breda

Winterparadijs in Bergen op Zoom

Bergs Winterparadijs met een mooi verlichte ijsbaan die binnen en buiten is! Er komen regelmatig kindervrienden mee schaatsen op het ijs. En er is een nostalgische draaimolen te vinden. Kom lekker schaatsen.

WinterWonderBeek

Op de Markt in Prinsenbeek staat een super gezellige schaatsbaan. Lekker met vriendjes en vriendinnetjes schaatsen. En genieten van af en toe live muziek. Er is veel te beleven in WinterWonderBeek.

Schaatsen in Oosterhout

Er is weer een IJsmarkt in Oosterhout! Je kan er komen schaatsen en genieten van de koek-en-zopie. Er zijn regelmatig leuke activiteiten georganiseerd. Dus houd de website in de gaten!

Schaatsen in Eindhoven

City Garden Eindhoven

City Garden Eindhoven combineert de groene oase van een stadstuin met de gezelligheid van de binnenstad van Eindhoven. Midden in Eindhoven vind je dé ijsbaan waar je altijd terecht kunt. Slecht weer? Geen probleem! In de overdekte schaatsbaan kun je altijd het ijs op!

Oirschots Winterparadijs

Van vrijdag 15 december 2023 t/m zondag 7 januari 2024 kan iedereen weer komen genieten van dit prachtige winterse evenement in Oirschot. Kom je ook gezellig schaatsen?

Veldhoven on ice

Yes, het kan weer, schaatsen op De Plaatste in Veldhoven-Dorp in de kerstvakantie! Van 9 december 2023 t/m 7 januari is er weer genoeg te beleven in Veldhoven.

Schaatsbanen in Tilburg

Tilburgs Winterparadijs

In het centrum van Tilburg ligt weer een super mooi verlichte schaatsbaan. Met daaromheen allemaal leuke kraampjes waar je drinken en lekkere hapjes kan halen. Er is weer muziek en veel gezelligheid.

Winter Village Oisterwijk

Geniet van het ijs, het schaatsen en de gezelligheid. Als je zin hebt om iets te eten of te drinken, dan kan dat natuurlijk ook in de Winterstube.

Winterparadijs Udenhout

Met je vrienden ijshockeyen of sierlijke rondjes maken op het ijs. En als je nog niet zo goed kan schaatsen met een pinguïn over het ijs heen gaan. Het kan in Udenhout op de gezellige ijsbaan!Schaatsbanen in Den Bosch

De Brabantse Winter

Van 21 december 2023 t/m 7 januari 2024 worden wintersprookjes werkelijkheid in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Een gave winterervaring in een winterse setting met de grootste schaatsbaan van Brabant, Theater en superveel leuke winterse kinderactiviteiten.

Uden On Ice

Van vrijdag 15 december tot en met zondag 7 januari  is het centrum van Uden weer een groot winterparadijs. Compleet met overdekte ijsbaan, supergezellige horeca, live muziek en allerlei activiteiten zoals een icetubebaan en curling!

IJsbaan in Vught

Kom van 15 december 2023 t/m 7 januari 2024 naar hét vernieuwde winterevenement in Park Reeburg in Vught. Bind je schaatsen om en geniet van de magische ervaring op de tijdelijke overdekte schaatsbaan in Park Reeburg in Vught! Een winterparadijs vol twinkelende lichtjes, vrolijke muziek, schaatsverhuur en warme drankjesKortom: er zijn volop leuke schaatsuitjes in Tilburg, Eindhoven, Breda en Den Bosch te vinden. Kijk ook eens in onze Eropuit voor meer leuke uitjes met kinderen!

Kerstvakantie-uitjes in Den Bosch

Op zoek naar leuke tips voor de kerstvakantie? Er is weer heel veel leuks te doen voor kinderen: van creatieve uitjes en sportieve activiteiten tot een bezoekje aan een museum. Er is voor ieder wat wils! Onze Uitagenda staat bomvol leuke kerstvakantie-uitjes in Den Bosch, kijk snel!

Veel plezier!

~ Carlijn ~