Plan je kinderfeestje nog voor de Zomervakantie!

12 juni 2023
Hebben jullie nog een kinderfeestje te vieren? Wij zetten een aantal toffe verjaardagsfeestjes voor je in de spotlight, zodat die nog voor de zomervakantie gepland kunnen worden!
Organiseer nog snel je kinderfeestje voor de zomervakantie!

Sportief kinderfeestje!

Op zoek naar een sportief kinderfeestje waarbij de kids zich lekker kunnen uitleven? Bij SimonSPORT doen ze hun favoriete sport(en) en spellen. Tennis, Hockey, Padel en Voetbal, alles is mogelijk. Daarna lekker samen eten en voldaan naar huis! Ontdek alle mogelijkheden! 



Ridders & Prinsessen feest!

Je verjaardag vieren in een écht kasteel, dat is alleen voor echte ridders en prinsessen. Kom verkleed en ga op ontdekkingstocht door kasteel Heeswijk. En wat denk je, eten ridders en prinsessen óók poffertjes? Vast en zeker wel op hun verjaardag! Supertof! Verjaardagfeest op het kasteel! 

Feestje met Dino's

Ben jij helemaal weg van dinosaurussen? Of ben je nieuwsgierig hoe het er in de oertijd aan toe ging? Vier dan je verjaardag bij het Oertijdmuseum in Boxtel. Neem je vriendjes en vriendinnetje meer terug in de tijd en ga op mini-expeditie en nog veel meer! Ja, ik kies deze!



BillyBird Park Hemelrijk

BillyBird Park Hemelrijk is perfect voor kinderfeestjes tot 12 jaar. Door alle verschillende binnen en buiten speeltoestellen en attracties is er genoeg te beleven! Klim en klauter door deze enorme binnenspeeltuin vol met glijbanen, klimtoestellen, springkussens, ballenbakken en bouwblokken. Buiten is er een achtbaan, bootjesglijbaan, klimberg, reuzenschommel, een 360 graden schommel en nog veel meer! 

Jumpen!

Nodig je vriendjes en vriendinnetjes uit en kom lekker springen bij Jumpsquare in Veghel. Jumpen is de ultieme combinatie tussen sporten en plezier maken in een stoere setting. Leef je uit in de freestyle area, High Performance area, de BigAirBag area en de Foampit area’s. Vertel me meer! 

Graffiti Feest!

Lekker creatief met graffiti en maak een mooi kunstwerk tijdens dit gave kinderfeestje van Atelier Villa Lila! Dit kinderfeestje vindt plaatst in een heus fort in Den Bosch. Na binnenkomst krijgen de kinderen een korte rondleiding en daarna gaan ze zelf aan de slag. Creatief met kleur!

Circusfeestje thuis!

Zo tof, een écht circusfeestje thuis! Je kunt kiezen voor een toffe workshop waarbij de kids worden “getraind” tot echte circusartiestjes. Of gaan voor het complete feestpakket met clown, popcorn en springkussen. Ontdek alle mogelijkheden bij Circus Evertz! Neem contact op!



Suuuperveel kinderfeestjes

Voor een superfeestelijk partijtje hoef je niet ver te zoeken! Op onze kinderfeestjes pagina verzamelden wij zoveel mogelijk actieve, creatieve, sportieve en stoere tips. Lekker thuis of gezellig erop uit met vriendjes en vriendinnetjes. Check het overzicht


Twee toffe clubjes!

Gitaarles

De gitaar is populairder dan ooit en dat is natuurlijk niet voor niets. Misschien wil je keihard scheuren en je favoriete solo’s na spelen of jezelf begeleiden bij het zingen. Van stevige rock tot pop songs je leert het allemaal bij Bas van Hal! Meld je aan! 

Proefles Musicalschool

Is jouw zoon of dochter gek op dansen, zingen en acteren? Geef ze dan op voor lessen bij Telekids Musicalschool in Den Bosch. Liever eerst uitproberen? Meld jouw talent nu aan voor een proefles in juni, juli of september. Nieuwsgierig? 



Met deze tips zul je zeker een geweldig kinderfeestje kunnen organiseren dat de kinderen nog lang zal bijblijven. Veel plezier en geniet van de zomerse feestvreugde!

Veel plezier! ~ Carlijn ~

Nog meer inspiratie nodig voor een tof Clubje? Ontdek ze hier allemaal!