't Dommeltje in BoxtelTerug naar het overzicht

Ontdek het boerenleven bij Activiteitenboerderij 't Dommeltje in Boxtel!
Ontdek het échte boerenleven bij Activiteitenboerderij 't Dommeltje in Boxtel! 

Boerderij 't Dommeltje in Boxtel is een activiteitenboerderij met een authentieke en familiaire sfeer dat gerund wordt door het hele gezin. Zo houdt John zich bezig met het besturen van de boerderij, maakt hij de planning en zorgt voor het organiseren van de activiteiten. Zijn vrouw Hanny zorgt voor de administratie en de aankleding. En "hun moeder" zorgt iedere dag voor de kleinste kalfjes en verricht nog diverse hand en span diensten rond de boerderij. Zo gezellig! 

Bij Activiteitenboerderij 't Dommeltje is er altijd wat te beleven! Zo kun je vanaf half juli tot begin oktober verdwalen in de maildoolhof, gezellig stoeien tussen de koeien, een poging wagen kloot te schieten, creatief zijn met een klomp, jouw kinderfeestje houden en ontdekken hoe het is om een échte boer(in) te zijn, spelen op een grote hooiberg of genieten van de omgeving op het boerenterras en nog veel meer! 

Wil jij ontdekken hoe gezellig en leuk het bij Activiteitenboerderij 't Dommeltje is? Klik op de roze button. 

TIP: Samen een weekendje weg? Bed & Breakfast In de Boogert ligt niet ver van Activiteitenboerderij 't Dommeltje af en is echt een aanrader!

Activiteitenboerderij 't Dommeltje

Hoogmunsel 9
5283 VT Boxtel
Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke vakantiekampen in NL

Leuke vakantiekampen in NL

Op vakantiekamp gaan, is voor de meeste kinderen een geweldig avontuur. Gave activiteiten doen én natuurlijk nieuwe vrienden maken. Een spetterend surfkamp, een theaterkamp of toch een survivalkamp? Bekijk alle zomerkampen !

Op Zomerkamp!