icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Volop spelen bij DuinoordTerug naar het overzicht

Onbeperkt eten, drinken en de hele dag spelen voor een vast tarief dat kan bij Duinoord in Helvoirt!
Zin in een dagje ontdekken en volop spelen? Dan is de Duinoord in Helvoirt dé plek! 

Bij Duinoord in Helvoirt is het onbeperkt eten, drinken én spelen voor een vast tarief. Zo weet je van te voren wat je kwijt bent. Er is voor zowel jong als oud genoeg te doen. Zo kun je in verschillende speelhuisjes spelen, mooie kunsten vertonen op een bounce trampoline, klimmen en klauteren in de binnenspeelkooi, springen op een luchtkussen, balletje trappen op een van de voetbalveldjes, een stoere rit maken op een quad, van de tubingbaan af glijden, ontdekken hoe goed je kan laserschieten, een potje midgetgolf spelen, op ontdekking tijdens een gps-tocht en niet te vergeten het gave (100% veilig door saferoller) klimbos waar je door heen kan klauteren! Durf jij de spanning aan? 

Daarnaast kun je bij Duinoord binnen in de Mazzelstraat onbeperkt eten en drinken. In de mazzelstraat bevinden zich verschillende kraampjes: Soep-Brood-Beleg, Pizzeria, Pannenkoeken, Frietkar, Grill, Drankenbar en Dessert. Dat wordt lekker smullen!

Wil jij een hele dag plezier voor zowel jong als oud? Klik op de roze button hieronder voor de actuele openingstijden. 

TIP: Opzoek naar een leuk kinderfeestje? Ook dat kan gehouden worden bij Duinoord in Helvoirt. 

All inclusive in & outdoor recreatie Duinoord

Duinoordseweg 8
5268 LM Helvoirt
Openingstijden Kijk voor actuele tijden op de website van Duinoord Prijs vanaf €5, kijk voor exacte prijzen op www.duinoord.nl Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Leuke vakantiekampen in NL

Leuke vakantiekampen in NL

Op vakantiekamp gaan, is voor de meeste kinderen een geweldig avontuur. Gave activiteiten doen én natuurlijk nieuwe vrienden maken. Een spetterend surfkamp, een theaterkamp of toch een survivalkamp? Bekijk alle zomerkampen !

Op Zomerkamp!