Op kamelenbezoekTerug naar het overzicht

Een bijzonder uitje: Leuk en leerzaam voor jong en oud, dat is Kamelenmelkerij Smits in Berlicum!
Altijd nieuwsgierig geweest naar het leven van kamelen op de kamelenmelkerij of wil je van dichtbij unieke dieren bewonderen en aaien? Dan is een bezoek aan de Kamelenmelkerij Smits in Berlicum écht iets voor jou!

Door middel van een presentatie en een rondleiding op de Kamelenmelkerij Smits krijgt je meer te weten over het leven van de kameel, over het ontstaan van de kamelenmelkerij en over kamelenmelk. Daarnaast zijn er verschillende activiteiten met kamelen zoals het trainen van de jonge kamelen, het geven van een flesje aan de kalfjes en nog veel meer! Ben jij een échte waaghals? Dan kun je ook op een kameel zitten. Tot slot worden er pannenkoeken gebakken van kamelenmelk en uiteraard wordt er kamelenmelk geproefd. Een super bijzonder uitje voor jong én oud!

Ook super leuk bij slechter weer!

Praktisch

Data: kijk voor actuele data in onze Uitagenda
Overige: trek oude kleding aan en het liefste laarzen of dichte schoenen. 

TIP: Naast kamelensafari's kun je bij Kamelenmelkerij Smits in Berlicum ook je verjaardag vieren. Nieuwsgierig? Klik dan nú op de roze button.

Kamelenmelkerij Smits

Werstkant 16
5258 TC Berlicum
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste Sinterklaastips!

De leukste Sinterklaastips!

Ontmoet Sint, dans met de Pieten, ontdek alle intochten van Sinterklaas en zet je schoen. Bekijk in onze agenda alle sinterklaasactiviteiten, voorstellingen & meer!

Veel plezier!

Naar de Uitagenda