icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Verhalenverteller!Terug naar het overzicht

Wandelen in het bos en luisteren naar bijzondere verhalen uit de natuur
Nu de vertelvoorstellingen in de zalen en zaaltjes minder vanzelfsprekend zijn, is de buitenlucht de nieuwe plek om je te laten verrassen door mooie verhalen. Tussen oude eiken en krakend sparrenhout vertelt Mieke Aalderink verrassende volks- en andere vertellingen. Verhalen die geheimen van de natuur ontraadselen. Laat je meeslepen in oeroude, bizarre, gruwelijke sprookjes en hartverwarmende verhalen over leven in het bos.

Tijdens een mooie boswandeling houden we op verschillende plekken een stop om naar een verhaal te luisteren. De vertelwandeling lopen we in de omgeving van Nuland.

De tijd waarop bepalen we in overleg. Het programma duurt ruim 2 uur, tussendoor is er koffie/thee & koek. De verhalen zijn geschikt voor (niet te) jong tot oud.

De kosten voor deelname aan de vertelwandeling zijn € 12,50 per persoon. Meelopen kan alleen na reserveren. Je ontvangt bericht over o.a. vertrekpunt en parkeermogelijkheid.

Het maximum aantal deelnemers per keer is rond de 10, zodat 1,5 m afstand mogelijk blijft.

Ben jij nieuwsgierig naar haar verhaal(voorstellingen)? Klik op de roze button en lees haar verhaal!

Mieke Aalderink

Duijn en Daelseweg 29
5391 ED Nuland
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste clubjes!

De leukste clubjes!

Nieuw jaar, nieuw clubje! We hebben een compleet overzicht van leuke clubjes in en om Apeldoorn en Deventer. Creatief of juist sportief; hier vind je vast en zeker een clubje dat precies bij jouw kind past.

vind een tof clubje