Activiteiten bij Het RunTerug naar het overzicht

Lasergamen, Aquabubble en meer zijn ook mogelijk bij Openluchtzwembad Het Run!
Naast zwemmen is het ook mogelijk om met het gezin, een feestje of de hele familie leuke activiteiten te doen!

Lasergamen
Outdoor Lasergamen is een sensationeel simulatiespel dat ongeacht de leeftijd zorgt voor een spannende en leuke tijd. Zodra je het speelveld betreedt gaat het om één ding: zorgen dat jij en je team overleven en dat je de opdrachten in teamverband uitvoert.

BubbleBal
Bubbleball is een sensationeel spel waarbij elke deelnemer een luchtbal "aantrekt" Deze luchtbal zorgt ervoor dat spelers pijnloos kunnen vallen, duwen, rollen en springen. Er zijn verschillende spelvarianten mogelijk. Zo bieden wij Bubble voetbal, Bubble rugby en Bubble kegelen.

GPS-tochten
De Loonse en Drunense Duinen vormen een schitterend decor voor elke tocht met GPS. Er zijn verschillende routes en afstanden mogelijk. Deze activiteit is geschikt voor 2 tot 200 deelnemers. Het begin en eindpunt is Het Run in Drunen.

Vlot bouwen
4 tonnen, 6 palen en héél veel touw; dit is het enige dat de deelnemers krijgen om met het team een vlot te maken. De instructeur leert de groep een aantal handige knopen en daarna gaan ze aan de slag. Afhankelijk van de vlotbouwvaardigheden wordt het de Titanic of de Vliegende Hollander! 

Nog veel meer activiteiten vind je op de website via de roze button! Kijk ook eens in onze categorie Eropuit voor meer inspiratie!

Het Run

Sportlaan 14
5151 RK Drunen
Prijs Vanaf €2,50 p.p. Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs