icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Spetterplezier bij Het RunTerug naar het overzicht

Een ruim opgezette openluchtzwembad waar je veel spetterplezier beleefd is Het Run in Drunen.
Zwembad Het Run in Drunen is hét grootste en verwarmde openluchtzwembad van de omgeving. Het is er ruim opgezet, met een leuk waterglijbaan en een gezellige (water)speeltuin voor de allerkleinsten. 

Een plek waar je rust kunt vinden, kunt genieten van verwarmd zwemwater, warme douches, goed verzorgde horeca, sportcourt, beschutte ligweiden, een zonnig gelegen terras en veel activiteiten voor jong en oud. Er is een recreatiebad en een prachtig 50 meterbad. Onze glijbaan en waterspeeltuin bieden één en al gespetter en plezier! Zelfs voor de kleinste gasten. Het zwembad is gelegen op 4,2 hectare met een ruime ligweiden en voldoende schaduwplaatsen bij tropische  temperaturen. Dit alles zorgt ervoor dat in een straal van 25/30 kilometer mensen al vele jaren de weg naar Het Run weten te vinden voor een dagje veilig en schoon waterplezier.

Ze organiseren ook tal van outdoor activiteiten. Wil je weten wat? Klik op de roze button!

Openluchtzwembad Het Run

Sportlaan 14
5151 RK Drunen
Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke vakantiekampen in NL

Leuke vakantiekampen in NL

Op vakantiekamp gaan, is voor de meeste kinderen een geweldig avontuur. Gave activiteiten doen én natuurlijk nieuwe vrienden maken. Een spetterend surfkamp, een theaterkamp of toch een survivalkamp? Bekijk alle zomerkampen !

Op Zomerkamp!