icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Bosch Virtual RealityTerug naar het overzicht

Beleef deze zomer futuristische technologie in een middeleeuwse kelder in Den Bosch!
Durf jij het aan en terug te gaan naar de middeleeuwen? Of ben jij nieuwsgierig naar de moderne technologie? Dan is Bosch Virtual Reality een echte aanrader! 

Als bezoeker krijgt je in dit mini theater een Samsung Gear Headset met koptelefoon. Je wordt meegenomen in een vlucht door de drie luiken van de wereldberoemde schilderij van Jheronimus Bosch "De Tuin der Lusten". De virtual reality techniek zorgt ervoor dat je, waar je ook kijkt, je in het schilderij van Bosch waant. Deze 360 graden-ervaring wordt weergegeven in haarscherpe beelden. Zo gaaf! 

Laat je zintuigen onderdompelen in deze bijzondere ervaring. Vlieg op een vis door het aards paradijs en hoor de vogels zingen, laat je verleiden door vreemde vruchten en rituelen in de tuin der lusten en breng een bezoek in de hel waarbij je luistert naar de muziek van de duivel. Spannend! 

Praktisch
Duur: 10 minuten 
Tip: bekijk de video om een indruk te krijgen

Durf jij het aan? Klik op de roze button en reserveer gelijk kaartjes voor deze bijzondere reis. 

Raadskelder

Markt 1a
5211 JV Den Bosch
Prijs €3,50 pp Direct mailen
Meer leuke tips

Uitgelicht

Leuke vakantiekampen in NL

Leuke vakantiekampen in NL

Op vakantiekamp gaan, is voor de meeste kinderen een geweldig avontuur. Gave activiteiten doen én natuurlijk nieuwe vrienden maken. Een spetterend surfkamp, een theaterkamp of toch een survivalkamp? Bekijk alle zomerkampen !

Op Zomerkamp!