De Sprekende StadTerug naar het overzicht

Ontdek Den Bosch en laat je verrassen met de wandeltocht De Sprekende Stad van Spelwijzers!
Ben jij opzoek naar een bijzondere activiteit die je samen met je vriendjes, vriendinnetjes of familie kan doen? En zou jij Den Bosch op een andere manier willen ontdekken? Doe dan de wandeltocht De Sprekende Stad in Den Bosch! 

De Sprekende Stad is een geheimzinnige wandeltocht zonder route door de bourgondische stad Den Bosch. Met een rugzak ga je op pad en ontdek je de leukste en mooiste plekjes van Den Bosch. Een geheimzinnige stem corrigeert je wanneer je verkeerd loopt, laat wat van zich horen wanneer je op een punt bent waar je een opdracht mag uitvoeren en laat de stad op een andere manier ontdekken. Kies een wandeltocht met gezellige fun-opdrachten, opdrachten over de stad of de speciale tocht voor kinderen. De Sprekende Stad is een super leuke wandeltocht voor het hele gezin! 

Praktisch 
Leeftijd: vanaf 8 jaar 
Duur: korte route 1 uur, lange route 2 uur
 
Wil jij de geheime plekjes van Den Bosch ontdekken, je laten verrassen door de opdrachten en samen enorm veel plezier beleven? Klik op de roze button en reserveer jouw geheimzinnige wandeltocht. 

De Sprekende Stad

Parade 3
5211 KL Den Bosch
Prijs €15 pp inclusief kop koffie en een Bossche Bol bij 't Pumpke Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

De leukste clubjes!

De leukste clubjes!

Nieuw jaar, nieuw clubje! We hebben een compleet overzicht van leuke clubjes in en om Apeldoorn en Deventer. Creatief of juist sportief; hier vind je vast en zeker een clubje dat precies bij jouw kind past.

vind een tof clubje