icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Speeltuin 't LijsterbosTerug naar het overzicht

Verscholen in het groen is er een super leuke natuurspeeltuin te vinden waar elke kind zich zal vermaken!
In een bosrijke omgeving tussen Rosmalen en ‘s-Hertogenbosch vindt je in de wijk Maliskamp zowel een Natuurspeeltuin 't Lijsterbos als een Dierenpark Maliskamp waar je het hele jaar door gratis terecht kan voor het nodige speelplezier.

In 2014 is de laatste hand gelegd aan een volledig nieuwe speeltuin met uitsluitend duurzame speeltoestellen. Voor iedereen is er veel te beleven: van grote boomhut of waterpomp voor de oudere kinderen tot een schommel of pratende eekhoorn voor de allerkleinsten.

(Groot)ouders kunnen heerlijk zitten op de vele bankjes in de zon of beschut onder de bomen wanneer de jij je helemaal uitleeft op de volledig omheinde speelweide. Verder staan de dieren in het eveneens recent vernieuwde dierenparkje te trappelen om gevoerd te worden. Kom jij de herten, emoes, exotische vogels, geitjes, cavia´s en konijnen bekijken en voeden? Super leuk na of voor een het spelen in de speeltuin dat er tegenover ligt. 

Praktisch
Bij de Oude Trefpunt is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid. 

Tip: De dag maak je compleet met een picknick aan een van de tafels met verse broodjes en drankjes afkomstig uit de naastgelegen buurtmarkt van Cello.

Stichting Wijkbelangen Maliskamp

Hoek Lijsterbeslaan / Bernadettestraat
Rosmalen
Openingstijden Maandag - Zondag: 09.00 - 18.00 uur Prijs GRATIS Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Leuke vakantiekampen in NL

Leuke vakantiekampen in NL

Op vakantiekamp gaan, is voor de meeste kinderen een geweldig avontuur. Gave activiteiten doen én natuurlijk nieuwe vrienden maken. Een spetterend surfkamp, een theaterkamp of toch een survivalkamp? Bekijk alle zomerkampen !

Op Zomerkamp!