Een bakkie geluk!Terug naar het overzicht

Boefjes en Barista’s is een sfeervolle plek, waar (groot)ouders en kinderen aandacht hebben voor elkaar!
Boefjes en Barista’s is een sfeervolle plek, waar (groot)ouders en kinderen aandacht hebben voor elkaar, samen spelen, de wereld verkennen, buurtgenoten en ouderen ontmoeten en koffiedrinken. Of zoals Carlijn & Catinka het zeggen: een bakkie geluk!

Buurtverbinders Catinka en Carlijn ontvangen jullie graag bij Boefjes en Barista's in Den Bosch! Om jong en oud voldoende ruimte en aandacht te kunnen bieden, horen ze het graag van te voren als je langskomt. Kom je voor het eerst? Meld je dan aan voor een proefochtend via de roze button!

Kom gezellig koffiedrinken en spelen en ontmoet andere ouders, kinderen en bewoners van De Taling en de Antoniegaarde in Den Bosch.
Op Woensdagochtend ben je welkom in De Taling en op vrijdagochtend in Antoniegaarde tussen 9:00 en 11.30 uur. Superleuk voor de ouderen, ouders en voor de kids! Win win! 

Meld je aan voor een gratis kennismakingsochtend via de roze button!

Boefjes en Barista's


Den Bosch
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste zomertips ook in je mailbox!

De leukste zomertips ook in je mailbox!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste gezinsuitjes in de zomer? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, boordevol tips en inspiratie om er met de kinderen op uit te gaan, en ontvang 'm gratis in je mailbox!

Schijf je in!