icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Pannenkoeken en veel meer!Terug naar het overzicht

Familierestaurant Fabula in Schijndel is echt veel meer dan een pannenkoekenhuis! Er is zoveel te beleven
Familierestaurant Fabula ligt in een unieke, bosrijke omgeving in het Brabantse Schijndel.

Bij Fabula kunnen kinderen zich vermaken in de speelkelder met een heuse speelstructuur met onder andere een ballenbak, megaballenhoek en diverse andere uitdagende speelelementen. Ook vind je hier een spannend spookhuis waarin gespeeld en gegriezeld kan worden! Dit spookhuis is verlicht met een glow in the dark effect! 

Op de speelzolder is een grote ruimte die ingericht is met een hypermodern interactief beamerspel met licht en geluid geschikt voor meerdere kinderen tegelijk, tot een mega twisterspel en een grote megablokkenhoek. En dit alles in een luchtige discostijl.

Ook kunnen kinderen heerlijk buiten spelen in een ruime speeltuin met een vette skelterbaan, zandbak met speelstructuur, een survivalspeeltuin met mandschommel, een springbult en een heuse waterspeeltuin!

Ook vind je er een 15-holes midgetgolfbaan die leuk is voor jong en oud. Het geheel is aangelegd in een natuurlijke, groene stijl die past bij de omgeving. Door de originele vormen en leuke hindernissen, is er genoeg uitdaging. Een leuke activiteit voor gezin, kinderfeestje of grotere groepen. 

Wat een geweldige Kidsproof plek!

Klik op de roze button voor meer informatie, veel plezier bij Fabula!

Pannenkoekenhuis Fabula

Boxtelseweg 24
5481 VG Schijndel
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Leuke vakantiekampen in NL

Leuke vakantiekampen in NL

Op vakantiekamp gaan, is voor de meeste kinderen een geweldig avontuur. Gave activiteiten doen én natuurlijk nieuwe vrienden maken. Een spetterend surfkamp, een theaterkamp of toch een survivalkamp? Bekijk alle zomerkampen !

Op Zomerkamp!