icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Kindertheater!Terug naar het overzicht

Een bezoek aan Kindertheater Pietepaf in het centrum van Den Bosch is absoluut de moeite waard!
Kindertheater Pietepaf is een kindertheater voor én met kinderen. Theater ook voor de allerjongsten onder ons!

Eigenaresse Pepita is theater, haar passie is enorm en dit voel en zie je! Ze vindt het ontzettend belangrijk om kinderen op jonge leeftijd al te introduceren met spel, fantasie, verbeelding, kortom, met theater.

Op jonge leeftijd zijn kinderen bezig met het ‘doen alsof’. Ze spelen de brandweer, de prinses, de prins, de dokter, de dief en de politie, de vader, de moeder of het huilende kind. Kinderen hebben een groot vermogen om zich te kunnen verbeelden. Voor haar is de verwondering en verbazing op de gezichten van kleine kinderen, bij het zien en spelen van theater, goud waard.

Ze vertelt: "je verrijkt de blik en je verrijkt het vermogen van een kind om te fantaseren". In het weekend (elke zaterdag en zondag) zullen er voorstellingen komen voor kinderen van de leeftijd 2 tot 8 jaar, gespeeld door professionele acteurs. Ook ben je van harte welkom om deel te nemen aan verschillende workshops!

Ga snel een kijkje nemen in dit geweldige Kindertheater!

Klik op de roze button voor meer informatie.

Psssttt...je kunt ook je kinderfeestje vieren in het Kindertheater, leuk toch! Klik hier voor meer informatie.

Kindertheater Pietepaf

Stoofstraat 24
5211 ER Den Bosch
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Leuke vakantiekampen in NL

Leuke vakantiekampen in NL

Op vakantiekamp gaan, is voor de meeste kinderen een geweldig avontuur. Gave activiteiten doen én natuurlijk nieuwe vrienden maken. Een spetterend surfkamp, een theaterkamp of toch een survivalkamp? Bekijk alle zomerkampen !

Op Zomerkamp!