Naar de bios bij Kinepolis!Terug naar het overzicht

Lekker onderuit gezakt in de stoel en genieten maar!
Kinepolis Den Bosch (7 zalen, 1000 stoelen) op het Paleiskwartier is dé plek waar een filmbezoek een ware beleving wordt. Het leukste uitje in het donker is uitstekend te bereiken met het OV, de auto maar ook op de fiets!

Kinepolis Den Bosch is gevestigd in het Paleiskwartier en heeft 7 zalen en 1.012 comfortabele zitplaatsen. Met een breed familie filmaanbod.

Maak je filmuitje met de leuke kinderfilms compleet met een hapje en een drankje bij een van de vele restaurants die rondom de bioscoop gevestigd zijn. Combineer je filmuitje met een etentje bij een van de CineMenu-partners en profiteer van korting op je diner en filmkaartje. 

Belevingen
Kinepolis Den Bosch is op gebied van beeld en geluid uitgerust met de modernste technieken voor de beste filmbeleving. Daarnaast is de bioscoop ook uitgerust met een Laser ULTRA zaal die is voorzien van een 4K-laserprojector en Dolby Atmos geluid voor de ultieme filmbeleving. 

Events
Kinepolis Den Bosch organiseert op regelmatige basis leuke events voor de kids. Zo is er elke zondagochtend een leuke Kleuterbios en zijn er eens in de zoveel tijd Kids Weekenden voor de kleintjes. 

Benieuwd naar het filmaanbod? Klik op de roze button!

Kinepolis Den Bosch

Bordeslaan 510
5223 AW Den Bosch
Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Bijna meivakantie!

Bijna meivakantie!

Lekker niet naar school en heel veel leuke dingen doen! Onze Uitagenda staat bomvol te gekke meivakantie-tips in Den Bosch én omgeving. Coole films, toffe exposities, coole workshops & nog veel meer. Leuk voor het hele gezin!

Wat zijn jullie plannen?