icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
De leukste musea & leerzame uitjes in Den Bosch
Musea & educatie

De leukste musea & leerzame uitjes in Den Bosch

Naar een leuk kindvriendelijk museum, elkaar voorlezen bij de bibliotheek of een leerzame speurtocht? Er is volop keuze voor kinderen in Den Bosch!

Dit zijn onze favoriete kindermusea en educatieve uitjes in Den Bosch.

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 83 resultaten
Pagina: 123
totaal 83 resultaten
Pagina: 123

Tips van de maand | Eropuit

Kindvriendelijk museum uitje in de regio Den Bosch

Zoek je een leuk museum om met kinderen te bezoeken? Op Kidsproof.nl vind je alle kidsproof musea in Nederland, op Kidsproof Den Bosch vind je alle kindvriendelijke musea in Den Bosch, Rosmalen, Vught, Sint-Michielsgestel, Oss, Vlijmen, Boxtel en Drunen.

Kinderactiviteiten in kindermusea

Veel van deze kindermusea hebben speciaal voor kinderen een museum speurtocht, een speciale tentoonstelling, een rondleiding voor kinderen of een familierondleiding, een kinderatelier waar ze zelf aan de slag kunnen en leuke workshops kunnen volgen. Zo is een museum héél erg leuk voor peuters, kleuters, jonge kinderen en oudere kinderen!

Educatieve uitjes voor kinderen in de omgeving van Den Bosch, Rosmalen en Vught

Spelenderwijs leren: techniek, science, wetenschap, natuur, de wereld is één grote ontdekking voor kinderen. Op de regio Den Bosch zijn er veel organisaties die leuke en leerzame uitjes aanbieden.

Bibliotheken in de regio Den Bosch

In de bibliotheken in Den Bosch, Rosmalen, Vught, Sint-Michielsgestel, Oss, Vlijmen, Boxtel en Drunen kun je meer dan alleen boeken lenen voor kinderen: er zijn speciale voorleesuurtjes, activiteiten voor kinderen, workshops voor kinderen en soms zelfs speciale kindervoorstellingen. Op Kidsproof Den Bosch vind je alle bibliotheken in de regio.