Junior Audiotour Kamp VughtTerug naar het overzicht

Ontdek de geschiedenis van Kamp Vught op een bijzondere manier via de Audiotour Junior!
De gebeurtenissen die in Kamp Vught hebben plaatsgevonden, liggen steeds verder achter ons. Maar de verhalen van de mensen die er gevangen zaten, zijn nog steeds relevant.

In de expositie 'Kamp Vught: zeven seizoenen en 32.000 verhalen' doorloop je aan de hand van veel persoonlijke verhalen en voorwerpen de geschiedenis van Kamp Vught. Verhalen over mensen met wel 35 verschillende nationaliteiten, die de Tweede Wereldoorlog elk op hun eigen manier hebben beleefd.

‘Achter prikkeldraad’ – speciale audiotour voor kinderen van 10 – 12 jaar
Bezoekers kunnen gratis gebruik maken van een audiotour, die vorig jaar is aangevuld met een speciale audiotour junior voor jongeren van 10 – 12 jaar. De audiotour ‘Achter prikkeldraad’ belicht de geschiedenis van Kamp Vught vanuit het perspectief van kinderen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Bij deze audiotour junior hoort een ‘fotoalbum’ met vragen en opdrachten.

Een bezoek aan Nationaal Monument Kamp Vught is een ervaring die je niet gauw zult vergeten. Je wordt geraakt, geïnspireerd en aan het denken gezet. Want de verhalen, die blijven.

Voor de actuele openingstijden en het reserveren van tickets, klik op de roze button!

Nationaal Monument Kamp Vught

Lunettenlaan 600
5263 NT Vught
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips