Kabouterpad in de MaashorstTerug naar het overzicht

Het Natuurcentrum De Maashorst biedt allerlei mogelijkheden om met kinderen bezig te zijn in de natuur!
Kabouterpad (3 tot 8 jaar)
Laat je kinderen nog meer genieten en huur een mapje met foto's, verhaaltjes en opdrachtjes. Als de kinderen de groene paaltjes volgen, vinden ze de kabouters in het kabouterbos. Van de kaboutermap zijn vier versies beschikbaar: voor de lente, de zomer, de herfst en de winter.

Met een wandeling (2,5 km) langs alle kabouter in het bos leer je spelend van alles over de natuur. Ga op onderzoek en ontdek welke dieren er allemaal hebben gelopen op het struinpad. Op de open plek kun je de vogels van het bos voeren en ga op zoek naar de vogelhuisjes in de bomen. Langs de beek groeien bessenstruiken en plukbomen. Dat wordt smullen!

Aan de balie van Natuurcentrum De Maashorst zijn verschillende tassen te huur met opdrachtbladen en allerhande materialen die de kinderen kunnen gebruiken bij het uitvoeren van de opdrachten. Kleurentocht voor kinderen van 4 tot 10 jaar Een tas met allerlei leuke spelletjes en opdrachten over kleuren uit de natuur.

Klik op de roze button en reserveer!

Natuurcentrum De Maashorst

Erenakkerstraat 5
5388 SZ Nistelrode
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

De leukste clubjes!

De leukste clubjes!

Nieuw jaar, nieuw clubje! We hebben een compleet overzicht van leuke clubjes in en om Apeldoorn en Deventer. Creatief of juist sportief; hier vind je vast en zeker een clubje dat precies bij jouw kind past.

vind een tof clubje