Kamperen bij Winery & HerbsTerug naar het overzicht

Kamperen op de wijnboerderij in Schijndel!
Op de kampeer en wijnboerderij in Schijndel kun je heerlijk vertoeven. De camping is ruim opgezet. Er is een mooi terras, waar je zelf gebrouwen wijnen en streekproducten kunt proeven. Je kunt heerlijk struinen door de kruidentuin en als het fruit rijp is eet je `s avonds vers van het land de heerlijkste producten. Natuurlijk mag je ook mee helpen in de tuin. Een dagje in de wijngaard in Schijndel. Het is dichterbij dan je denkt!

Kom lekker genieten bij Winery & Herbs.

De camping in Schijndel is ruim opgezet. Met 25 plaatsen blijven we klein en landelijk. Er zijn nette sanitaire faciliteiten, ruime parkeer gelegenheid, een mooi terras en streekwinkel. Wifi is aanwezig alsmede stroomvoorziening op de plaatsen (6 Amp). Ook honden zijn toegestaan, mits aangelijnd.

Op de camping kun je ook kiezen voor bijzondere overnachtingen in een Yurt. Een yurt is een traditionele tentsoort, die wordt gebruikt voor bewoning door rondtrekkende nomaden die met hun schapen, geiten, kamelen en/of paarden, leven in de steppegebieden in Centraal-Azië.

Op zaterdagen is er in het seizoen altijd een rondleiding en aansluitend een wijnproeverij voor de liefhebbers. Mensen die geen alcohol drinken kunnen gewoon mee doen. Zij proeven andere natuurproducten.

Je bent  van hartelijk welkom!

Voor meer info, klik op de roze button!

Winery & Herbs

Boxtelseweg 23
5481 VE Schijndel
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Herfstvakantie!

Herfstvakantie!

Yes, het is herfstvakantie! Lekker genieten met en van elkaar! Ontdek onze toffe tips voor in de herfstvakantie!

naar de tips!