KINDERFEESTJES!

KINDERFEESTJES!

Binnenkort een jarige job en wil je een super te gek VERJAARDAGSFEESTJE vieren in en om Den Bosch? Hier vind je écht heel veel inspiratie!

ps. Check i.v.m. de huidige maatregelen rondom het coronavirus ook altijd de website van de organiserende partij.

Filteropties

THEMA
Leeftijd
Binnen/Buiten
Locatie
totaal 24 resultaten
Pagina: 1
totaal 24 resultaten
Pagina: 1

Leuk idee voor een kinderfeestje of stoer verjaardagspartijtje in de regio Den Bosch?

Jarig kind? Tijd om een feestje te vieren! Er zijn zoveel leuke verjaardagsfeestjes die je kunt boeken!

Zo kun je in de regio Den Bosch kiezen uit een sportief kinderfeestje (denk aan een zwemmen, mountainbiken, voetbalfeestje), een actief kinderfeestje (bijvoorbeeld feestje in een binnenspeeltuin, een klimhal of een trampolinepark), een stoer kinderfeestje (zoals lasergamen, bowlen, paintball, survivalfeestje, Nerf battle of een escaperoom feestje), een creatief kinderfeestje waarbij je gaat knutselen, naaien, koken, bakken of cupcakes versieren.

Ook leuk: een kinderfeestje in de regio Den Bosch met paarden, pony’s en andere dieren op de manege, kinderboerderij, bij de boer of bij het dierenasiel. Wist je dat je ook een feestje kunt geven in het museum, de bioscoop en het theater?

Alle leuke verjaardagsfeestjes in de omgeving van Den Bosch, Rosmalen en Vught

Op Kidsproof Den Bosch vind je élk leuk kinderfeestje voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Den Bosch, Rosmalen, Vught, Sint-Michielsgestel, Oss, Vlijmen, Boxtel en Drunen!

Kies je voor een klein verjaardagspartijtje of een groot kinderfeest? Of liever een partijtje thuis of een kinderfeestje buiten de deur? Voor een kind van 5 jaar, 6 jaar, 7 jaar of een andere leeftijd!