icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Kids Adventure VIPTerug naar het overzicht

Vier jouw kinderfeestje avontuurlijk met In2Heaven Limousine Service!
Beantwoord vragen, los raadsels op en voer doe-opdrachten uit tijdens een wandeling door een uniek stukje prachtige natuur? Vier jouw kinderfeestje met In2Heaven!

De Kids Adventure is een echte avontuurlijke kinderspeurtocht met GPS voor iedereen van 6 t/m 12 jaar (ben je iets jonger of iets ouder zijn, dan ben je uiteraard ook welkom om mee te spelen!). De jonge deelnemers, begeleid door hun eigen ouders/verzorgers, ontdekken de variatie die het gebied Vlagheide biedt. Dit doen zij samen met hun vriendjes door het uitvoeren van leuke, spannende en leerzame opdrachten in de natuur. Elk goed uitgevoerde opdracht levert punten op. Tijdens de trip lopen de kids op bospaden, bergpaden, verharde en onverharde wegen. Om deze Kids Adventure nog leuker te maken zorgt In2Heaven Limousine Service er voor dat de teams met een superstretched limousine van de ontvangstlocatie naar de plek van de dropping worden gebracht. Deze rit in de limousine duurt ongeveer 15 minuten per groep/team. Zo gaaf! 

Praktisch 
Duur: 1,5 - 2 uur
Aantal kids: maximaal 6 per team (waarvan 1 ouder/begeleider)
Aantal team: minimaal 2
Dag: alleen op zondag te boeken op basis van beschikbaarheid

Durf jij deze uitdaging aan? Klik op de roze button en reserveer gelijk jouw verjaardag. 

In2heaven

Oude Molenheide 8
5482 ZP Schijndel
Openingstijden Kids Adventure VIP is alleen te boeken op zondag! Prijs €12 per kind, €120 voor 2 teams, extra deelnemer: €40 per team Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Leuke vakantiekampen in NL

Leuke vakantiekampen in NL

Op vakantiekamp gaan, is voor de meeste kinderen een geweldig avontuur. Gave activiteiten doen én natuurlijk nieuwe vrienden maken. Een spetterend surfkamp, een theaterkamp of toch een survivalkamp? Bekijk alle zomerkampen !

Op Zomerkamp!