icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

KinderKruidenKriebelfestijnTerug naar het overzicht

Kom alles te weten over planten en kruiden tijdens het Kinder-Kruiden-Kriebelfestijn bij De Kruidwis!
Weet jij welke planten je kunt eten? En welke vitamines zich er in de natuur bevinden? Tijdens het Kinder-Kruiden-Kriebelfestijn kom je dit en nog veel meer te weten!  

De Kruidwis in Den Bosch is een kruidencentrum van Jolanda van der Ben, kruidentherapeute. Ze geeft in haar kruidenpraktijk natuurgeneeskundige adviezen en houdt er leuke kinderworkshops en party's waar je alles te weten komt over kruiden en specerijen. Super leuk! 

Voor kids vanaf 6 jaar is er een Kinder-Kruiden-Kriebelfestijn. Je gaat aan de slag met wilde plantjes uit de omgeving. Je gaat koken en freubelen met zelf geplukte bloemetjes en blaadjes. Je mag allerlei kruidjes proeven, maakt er thee van en bakt een heerlijk kruidenbroodje in een aardewerk pot! Ook maak je nog een mooi versierde vlinder voor thuis als aandenken. Zo gaaf! 

Praktisch
Duur: 2,5 uur 
Aantal kids: minimaal 6, maximaal 10  
Leeftijd: vanaf 6 jaar 

Wil jij weten welke plantjes goed voor je zijn? Meld je gelijk aan door op de roze button te klikken. 

TIP: het Kinder-Kruiden-Kookfestijn en De Specerijenclub is ook erg leuk! Of vier een heuse kruidjes-party met je verjaardag. Super tof! 

De Kruidwis


5235 CR Den Bosch
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke vakantiekampen in NL

Leuke vakantiekampen in NL

Op vakantiekamp gaan, is voor de meeste kinderen een geweldig avontuur. Gave activiteiten doen én natuurlijk nieuwe vrienden maken. Een spetterend surfkamp, een theaterkamp of toch een survivalkamp? Bekijk alle zomerkampen !

Op Zomerkamp!