icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Drama Queen/King FeestTerug naar het overzicht

Denk jij wel eens: LET ME ENTERTAIN YOU!’ Vier je verjaardag met Marc van Creij – Muziektheater.
Ben jij een echt podiumbeest? Vier je verjaardag met het Drama Queen/King kinderfeest met Marc van Creij – Muziektheater uit Den Bosch! Prikkel je zintuigen met deze unieke dramaworkshop en laat je kunsten zien tijdens de voorstelling. Zo gaaf! 

Voor alle acteurs en actrices in spé houdt Marc van Creij – Muziektheater dit te gekke kinderfeest. Samen met je vrienden en vriendinnen volg je een dramaworkshop waarbij je kennis maakt met diverse drama oefeningen en de fijne kneepjes van het vak leert. Ter afsluiting van de middag presenteren je een voorstelling. Als het publiek binnen gestroomd is, zal deze unieke voorstelling een prachtige climax zijn van de middag en kan een staande ovatie niet uitblijven. 

Praktisch 
Duur: ongeveer 3 uur 
Aantal kinderen: Maximaal 10
Leeftijd: vanaf 7 jaar
Locatie: zowel thuis of op locatie mogelijk

Wil jij van jouw verjaardag een gave voorstelling maken? Boek dan nu jouw kinderfeestje door op de roze button te klikken. 

TIP: Wil jij een tastbare herinnering van de voorstelling? Kies dan voor het Drama Queen/King Deluxe kinderfeest en laat de voorstelling vastleggen op dvd!

Is drama niet zo je ding? Zoek op Marc van Creij en ontdek welke andere thema's Marc nog meer houdt!

Marc van Creij – Muziektheater maakt van jouw verjaardagsfeest een onvergetelijke dag, maar is ook de ideale partner bij theaterworkshops & cursussen, zanglessen en entertainment management, waarbij plezier altijd voorop zal staan.

Marc van Creij - Muziektheater

Romperpark 43
5233 RK Den Bosch
Openingstijden Neem contact op met Marc voor het plannen van jouw feest! Prijs Drama/King feest: €125 (tot max 7 deelnemers), Drama/King Deluxe: €150 (tot max 7 deelnemers), Extra deelnemend kind: €7,50 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Leuke vakantiekampen in NL

Leuke vakantiekampen in NL

Op vakantiekamp gaan, is voor de meeste kinderen een geweldig avontuur. Gave activiteiten doen én natuurlijk nieuwe vrienden maken. Een spetterend surfkamp, een theaterkamp of toch een survivalkamp? Bekijk alle zomerkampen !

Op Zomerkamp!