icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Everybody Dance Now Feest!Terug naar het overzicht

So you think you can dance? Laat dat maar zien tijdens dit thema van Marc van Creij - Muziektheater.
Sta jij altijd als eerste op de dansvloer? Maak dan van jouw verjaardag een écht Everybody Dance Now Kinderfeest met Marc van Creij – Muziektheater uit Den Bosch. Super cool! 

Tijdens het feest volg je samen met je vrienden en vriendinnen een dansworkshop waarbij stilzitten onmogelijk is. Je leert een choreografie aan en zult ook zelf aan de slag gaan met het bedenken van een deel van de dans. Ter afsluiting van de middag presenteren we een voorstelling. Als het publiek is binnen gestroomd zal deze unieke voorstelling een prachtige climax zijn van de middag en kan een staande ovatie niet uitblijven!

Praktisch
Duur: ongeveer 3 uur 
Aantal kinderen: maximaal 10
Leeftijd: minimaal 6 jaar 
Locatie: kan zowel thuis als op locatie 

TIP: Wil jij een tastbare herinnering van de voorstelling? Kies dan voor het Everybody dance now Deluxe Kinderfeeest en laat dit vastleggen op dvd! 

Is dansen niet helemaal je ding? Marc houdt ook nog andere leuke en creatieve kinderfeesten. Zoek gelijk op Marc van Creij!

Marc van Creij – Muziektheater maakt van jouw verjaardagsfeest een onvergetelijke dag, maar is ook de ideale partner bij theaterworkshops & cursussen, zanglessen en entertainment management, waarbij plezier altijd voorop zal staan.

Marc van Creij Muziektheater

Romperpark 43
5233 RK Den Bosch
Openingstijden Neem contact op met Marc voor het plannen van jouw kinderfeest! Prijs Everybody dance now-feest: €125 (tot max 7 deelnemers), Everybody dance now Deluxe: €150 (tot max 7 deelnemers), Extra deelnemend kind: €7,50 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste clubjes!

De leukste clubjes!

Nieuw jaar, nieuw clubje! We hebben een compleet overzicht van leuke clubjes in en om Apeldoorn en Deventer. Creatief of juist sportief; hier vind je vast en zeker een clubje dat precies bij jouw kind past.

vind een tof clubje