icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Karaoke Disco FeestTerug naar het overzicht

Échte feestbeesten vier hun feest samen met Marc van Creij - Muziektheater uit Den Bosch!
Ben jij zo'n feestbeest? En wil jij lekker met je voetjes van de vloer op jouw verjaardag? Vier dan een Super Trouper Karaoke Disco Feest met met Marc van Creij – Muziektheater uit Den Bosch. Super leuk! 

Trek je feestelijke outfit aan en schraap je keel, want met een 'Super Trouper Karaoke Disco Feest' wordt jouw feest om nooit te vergeten. In mum van tijd verandert de woonkamer of schuur in discosferen, vanaf dan kan het feest beginnen en kan je natuurlijk je lievelingsmuziek aanvragen bij de DJ. Maar een echt discofeest is pas leuk met top entertainment! Wat is er nu leuker dan dit zelf te verzorgen door dansspellen, karaoke zingen en echte fuif-spellen! Kortom; een te gek feest verzekerd, niemand wil nog naar huis en het dak gaat eraf!

Praktisch
Duur: ongeveer 3 uur 
Aantal kinderen: maximaal 30 
Leeftijd: vanaf 8 jaar 
Locatie: kan zowel thuis als op locatie 

Is jouw verjaardag een groot feest waard? Klik op de roze button om jouw feestdatum te reserveren. 

Marc van Creij – Muziektheater maakt van jouw verjaardagsfeest een onvergetelijke dag, maar is ook de ideale partner bij theaterworkshops & cursussen, zanglessen en entertainment management, waarbij plezier altijd voorop zal staan.

Marc van Creij - Muziektheater

Romperpark 43
5233 RK Den Bosch
Openingstijden Neem contact op met Marc voor het plannen van jouw feest! Prijs Super Trouper Karaoke Disco feest: €200, Extra deelnemend kind: €7,50 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste clubjes!

De leukste clubjes!

Nieuw jaar, nieuw clubje! We hebben een compleet overzicht van leuke clubjes in en om Apeldoorn en Deventer. Creatief of juist sportief; hier vind je vast en zeker een clubje dat precies bij jouw kind past.

vind een tof clubje