icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Popstar KinderfeestTerug naar het overzicht

LET’S GET LOUD?! tijdens het Popstar Kinderfeest van Marc van Creij – Muziektheater uit Den Bosch!
Heb jij er altijd van gedroomd om je eigen lied op te nemen? En vind je zingen super leuk? Vier jouw verjaardag met een Popstar Kinderfeest bij Marc van Creij – Muziektheater uit Den Bosch. Zo gaaf! 

Voor alle popsterren in spé houdt Marc van Creij – Muziektheater een unieke zangworkshop waarbij je kennis maakt met zingen. Leer samen met je vrienden en vriendinnen de fijne kneepjes van het vak tijdens het opnemen van je eigen lied. Na afloop van het feest wordt de geluidsopname thuis gestuurd en heb je zo een herinnering voor het leven!

Praktisch
Duur: ongeveer 2,5 uur 
Aantal kinderen: maximaal 10
Leeftijd: vanaf 6 jaar
Locatie: kan zowel thuis als op locatie 

TIP: Als zingen niet voldoende is, kun je ook kiezen voor het Popstar Deluxe kinderfeest! Naast opnemen van een lied speel je ook een hoofdrol in je eigen videoclip en laat dit vastleggen op dvd!

Is zingen niet helemaal je ding? Zoek op Marc van Creij voor andere leuke kinderfeest die hij houdt. 

Marc van Creij – Muziektheater maakt van jouw verjaardagsfeest een onvergetelijke dag, maar is ook de ideale partner bij theaterworkshops & cursussen, zanglessen en entertainment management, waarbij plezier altijd voorop zal staan.

Marc van Creij - Muziektheater

Romperpark 43
5233 RK Den Bosch
Openingstijden Neem contact op met Marc voor het plannen van jouw kinderfeest! Prijs Popstar feest: €125 (tot max 7 deelnemers), Popstar Deluxe: €150 (tot max 7 deelnemers), Extra deelnemend kind: €7,50 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste clubjes!

De leukste clubjes!

Nieuw jaar, nieuw clubje! We hebben een compleet overzicht van leuke clubjes in en om Apeldoorn en Deventer. Creatief of juist sportief; hier vind je vast en zeker een clubje dat precies bij jouw kind past.

vind een tof clubje