Vier feest met MarcTerug naar het overzicht

Dansen, zingen, toneel spelen & natuurlijk een feestje bouwen doe je met Marc van Creij - Muziektheater.
Ben jij een feestbeest? En wil je van jouw verjaardag een écht feestje bouwen? Dat kan met Marc van Creij - Muziektheater uit Den Bosch! 

Marc van Creij – Muziektheater maakt van jouw verjaardagsfeest een onvergetelijke dag, maar is ook de ideale partner bij theaterworkshops & cursussen, zanglessen en super leuke kinderfeesten waarbij plezier altijd voorop zal staan. Loop voor 1 dag als model over de catwalk, ontdek de wereld van drama en toneel, schitter op het doek met het Moviestar Kinderfeest, zing de sterren van de hemel met het Popstar Kinderfeest of houdt een gave dansfeest met een Everybody Dance Now Kinderfeest of nodig al je vrienden en vriendinnen uit voor een Super Trouwer Karaoke Disco Kinderfeest

Marc kan van jouw verjaardag een feestje bouwen in zowel Den Bosch als in Amsterdam. Daarnaast kan het thuis of op een andere locatie gehouden worden. Zo leuk! 

Wil jij een gaaf feest houden voor jouw verjaardag? Klik dan nu op de roze button en bespreek met Marc de mogelijkheden! 

Marc van Creij - Muziektheater

Rompertpark 43
5233 RK Den Bosch
Openingstijden Neem contact op met Marc voor meer info over de locatie en/of data. Prijs vanaf €150 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

De leukste clubjes!

De leukste clubjes!

Nieuw jaar, nieuw clubje! We hebben een compleet overzicht van leuke clubjes in en om Apeldoorn en Deventer. Creatief of juist sportief; hier vind je vast en zeker een clubje dat precies bij jouw kind past.

vind een tof clubje